Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη τονίζει πως δεν έχει φτάσει καμία κλήση στα χέρια του (βιντεο)

«Είναι άνθρωπος συγκροτημένος, ειλικρινής, έντιμος» σημειώνει ο κ. Γεωργουλέας

Το όνομα του Δημήτρη Λιγνάδη τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο κέντρο της επικαιρότητας, ειδικά μετά την παραίτησή του από τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Ωστόσο, ο δικηγόρος του, Νίκος Γεωργουλέας, σε επικοινωνία με την εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open, το πρωί της Τετάρτης, τόνισε πως δεν έχει λάβει καμία κλήση μέχρι στιγμής.

Συγκεκριμένα ο δικηγόρος του Νίκου Λιγνάδη ανέφερε τα εξής:

«Μέχρι τώρα δεν έχω κάποια κλήση σε αναφορά στο πειθαρχικό του ΣΕΗ, ούτε κάποιο δικόγραφο, ούτε κάποια κλήση από τις εισαγγελικές αρχές.

Ο κ. Λιγνάδης κάθε φορά που μιλάμε στο τηλέφωνο μου δίνει την εντύπωση που αποκόμισα την πρώτη μέρα που τον γνώρισα. Είναι άνθρωπος συγκροτημένος, ειλικρινής, έντιμος στις εξηγήσεις του και πάντα διαθέσιμος για να συζητήσουμε οτιδήποτε.Οπωσδήποτε κάποιος άνθρωπος που βάλλεται ή που συνδέεται το όνομά του με τέτοιες φήμες, όπως συμβαίνει την τελευταία εβδομάδα, δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος.

Αλλά σίγουρα είναι ένας άνθρωπος πολύ έντιμος, πολύ οργανωμένος, πολύ συγκροτημένος που αντιμετωπίζει αυτή τη δυσκολία».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου