Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Σοκαριστική καταγγελία: «Με βίασε σε σπίτι στο Μεταξουργείο σε ηλικία 22 ετών»

Ο άνθρωπος που κατανομάζεται στη μήνυση είναι γνωστός ηθοποιός - τραγουδιστής, με τα αρχικά Μ. Α.  Μεταξύ άλλων, έχει στο βιογραφικό του πολλές επιτυχημένες εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές.

Περισσότερα στοιχεία για την μήνυση που κατατέθηκε την περασμένη Πέμπτη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών φέρνει σήμερα στο φως η Realnews. Όσα καταγράφονται, σοκάρουν.

Το εν λόγω περιστατικό έλαβε χώρα το 2006 όταν ο καταγγέλλων ήταν 22 ετών και δεν έχει ακόμα παραγραφεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Άννας Κανδύλη, το θύμα γνώρισε τον θύτη του, ο οποίος φοιτούσε εκείνη την περίοδο στη Δραματική σχολή του Εθνικού θεάτρου, σε ένα καφέ όπου σύχναζαν και οι δυο. Ο άνθρωπος που κατανομάζεται στη μήνυση είναι γνωστός ηθοποιός – τραγουδιστής, με τα αρχικά Μ. Α.  Μεταξύ άλλων, έχει στο βιογραφικό του πολλές επιτυχημένες εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές.

Το θύμα, σημειωτέον, δεν είχε και ούτε έχει καμία σχέση με τον χώρο του θεάματος. Η μόνη του επαφή ήταν ότι σύχναζε στο καφέ, που αποτελούσε στέκι ηθοποιών, καθώς στο ίδιο κατάστημα εστίασης δούλευε και συγγενικό του πρόσωπο. Οι δυο τους άρχισαν, λοιπόν, να μιλούν όποτε συναντιούνταν, με τον ηθοποιό να του παρουσιάζεται ως άτομο με «υψηλές» γνωριμίες στον καλλιτεχνικό χώρο. Μεταξύ των ατόμων που ο ηθοποιός – τραγουδιστής ανέφερε ότι ανήκουν στους φίλους του ήταν και γνωστός παράγοντας του θεάτρου, το όνομα του οποίου έχει επίσης απασχολήσει τα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες συγκεντρώνοντας καταγγελίες για παρενοχλήσεις.

Κάποια στιγμή, ο μετέπειτα ηθοποιός τον κάλεσε στο σπίτι του στο Μεταξουργείο «να πιουν καφέ και να τα πουν». Ο νεαρός αποδέχθηκε την πρόσκληση, χωρίς να υποψιάζεται βέβαια τι θα επακολουθούσε. Όταν πήγε εκεί, ο ηθοποιός τού επιτέθηκε και, όντας πιο γεροδεμένος, κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και να τον βιάσει. Κάποια στιγμή, φέρεται να λέει το θύμα, χτύπησε το τηλέφωνο του ηθοποιού. Αυτός απάντησε λέγοντας στον συνομιλητή του, κατά τον μηνυτή, «έλα από εδώ, εδώ τον έχω». Φράση που ίσως να σήμαινε και «κάλεσμα» σε κάποιο τρίτο πρόσωπο.

Εκμεταλλευόμενος αυτές τις λίγες στιγμές που ο θύτης του χαλάρωνε την πίεση που του ασκούσε, κατάφερε να το σκάσει από το σπίτι στο Μεταξουργείο.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου