Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Σπύρος Μπιμπίλας: Υπήρχε μέχρι τώρα μια συνωμοσία σιωπής – Έφτασε η ώρα που το κακό σπυρί έσπασε

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ σημείωσε πως υπάρχουν νέοι ηθοποιοί που φοβούνται να προχωρήσουν σε καταγγελίες

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ μίλησε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας το βράδυ της Πέμπτης.

Ο ηθοποιός κλήθηκε αρχικά να σχολιάσει την υπόθεση Λιγνάδη. «Εμείς ως ΣΕΗ έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη.

Θα περιμένουμε με σύνεση να δούμε πως θα εξελιχθεί. Εφόσον ζητάει η Δικαιοσύνη τη συνδρομή μας, είμαστε υποχρεωμένοι να παραδίδουμε τους φακέλους» ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σε ερώτηση της Σίας Κοσιώνη αν υπάρχουν και άλλες καταγγελίες, ο πρόεδρος του ΣΕΗ ανέφερε αρχικά: «Θα καταθέσουμε και άλλο φάκελο όπως φαίνεται» και πρόσθεσε: «Κάθε μέρα δεχόμαστε καταγγελίες και μάλιστα προτρέπουμε τους συναδέλφους να μην φοβούνται. Για να βοηθήσουν τη Δικαιοσύνη θα πρέπει η καταγγελία να γίνει εγγράφως».

Σε ότι αφορά τις καταγγελίες οι οποίες έχουν κατατεθεί στο ΣΕΗ, ο Σπύρος Μπιμπίλας τόνισε πως: «Είναι για κακοποιητικές συμπεριφορές αλλά όλα αυτά δείχνουν πως ο κώδικας δεοντολογίας πρέπει να γίνει γιατί τότε ο κάθε ένας θα ξέρει μέχρι που μπορεί να πάει» και πρόσθεσε: «Ναι, ιδιαίτερα νεότερα παιδιά που φοβούνται ότι θα κακοχαρακτηριστούν. Εμείς προσπαθούμε να πείσουμε αυτά τα παιδιά να μη φοβούνται και να έρθουν να τους αγκαλιάσουμε με αγάπη».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας σημείωσε πως: «Όλο αυτό που συμβαίνει έχει δυναμώσει πάρα πολύ το Σωματείο μας».

«Υπήρχε μέχρι τώρα μια συνωμοσία σιωπής» ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας σχολιάζοντας τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και πρόσθεσε: «Έφτασε η ώρα που αυτό το κακό σπυρί που είχε πολύ πύον από κάτω έσπασε και είναι για το καλό της κοινωνίας».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου