Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2021

Σπύρος Μπιμπίλας: Νέα καταγγελία στο ΣΕΗ από ομάδα κοριτσιών για γνωστό σεναριογράφο

«Έχουν φτάσει καταγγελίες για περίπου δέκα άτομα συνολικά», λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στον αέρα της εκπομπής “Ευτυχείτε” βγήκε σήμερα ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος αποκάλυψε και μια νέα καταγγελία που έγινε σήμερα το πρωί στο ΣΕΗ από μια ομάδα νέων κοριτσιών για έναν γνωστό σεναριογράφο που διοργάνωνε οντισιόν για ανύπαρκτες ταινίες.

«Το πειθαρχικό θα ασχοληθεί με όλες τις περιπτώσεις που έχουν φτάσει στο σωματείο γιατί είναι αρκετές. Και σήμερα το πρωί έφτασε ακόμα μία που δεν την περίμενα κιόλας. 

Έχουν φτάσει καταγγελίες για περίπου δέκα άτομα συνολικά. Σήμερα το πρωί με πληροφόρησαν ότι μια ομάδα νέων κοριτσιών που καταγγέλλουν γνωστό σεναριογράφο, που είναι και σε διάφορες θέσεις σε συμβούλια, που διοργανώνει οντισιόν για ανύπαρκτες ταινίες. Είναι πολύ λυπηρά όλα αυτά που μαθαίνω», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δέχομαι αφόρητες πιέσεις για να καλύψω πράγματα. Αυτό που είπα, μη μου ζητήσεις παραπάνω. Επειδή ζούμε σε ένα χώρο που είμαστε όλοι φίλοι, βρισκόμαστε σε μια πάρα πολύ δύσκολη θέση κάποιοι άνθρωποι και στην πιο δύσκολη όλων είμαι εγώ. Επειδή θέλω να φτιαχτεί η κοινωνία, θέλω και τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα να σταθούν δίπλα μας, να αποκατασταθεί η αλήθεια και να διορθωθεί η χώρα μας».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου