Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Survivor: Η Βαλέρια Χοψονίδου «αδειάζει» τον Αλέξη Παππά

"Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να έγινε σeξ στο Survivor", λέει η Βαλέρια Χοψονίδου.

Λίγο μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από το Survivor, η Βαλέρια Χοψονίδου μάς λύνει πολλές απορίες σχετικά με το reality επιβίωσης, με συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Μεταξύ της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Αλέξη Παππά υπήρξε φλερτ ή όχι;

Δεν υπήρξε ερωτική προσέγγιση ούτε από την πλευρά της Ελευθερίας ούτε από τη μεριά του Αλέξη. Ξέρω ότι ο Αλέξης είπε για την Ελευθερία ότι τον έλεγε «αγάπη μου» και «άντρα μου», αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τον έβλεπε ερωτικά. Όταν ο Αλέξης είπε αυτά τα πράγματα στην καλύβα, η Ελευθερία σοκαρίστηκε, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι είχε αυτή την εντύπωση για εκείνη. Και επειδή το συζήτησα μαζί της, μου είπε ότι δεν υπήρχε καν τέτοια σκέψη στο μυαλό της. Πώς θα μπορούσε άλλωστε αφού ο Αλέξης είχε κάτι πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο και δεν μπορούσε να γνωρίζει τι συμβαίνει και στην προσωπική ζωή της Ελευθερίας.

Ωστόσο, ο Αλέξης Παππάς κατηγόρησε και την Άννα Μαρία Βέλλη, ότι παρόλο που έχει σχέση, φλερτάρει με τον Νίκο Μπάρτζη στο Survivor.

Ο καθένας βλέπει τα πράγματα από τη δική του οπτική. Αυτό που είδα εγώ είναι ότι η Άννα Μαρία είχε έρθει κοντά όχι μόνο με τον Νίκο, αλλά και τον Τζέιμς και τη Μαριαλένα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πίστευε ότι μπορεί να υπήρχε κάτι ερωτικό μεταξύ τους. Νομίζω ότι κανείς δεν είδε ερωτικά κανέναν στο Survivor.

Μπορεί δύο παίκτες να είχαν ερωτική επαφή και να μην το αντιληφθήκατε οι υπόλοιποι;

Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να έγινε σεξ στο Survivor. Και θα σου εξηγήσω γιατί. Όταν είσαι άπλυτος, άλουστος, νηστικός, άυπνος, το τελευταίο πράγμα που σε ενδιαφέρει είναι να φλερτάρεις, πόσο μάλλον να κάνεις σεξ. Είναι τόσο ιδιαίτερες και δύσκολες οι συνθήκες που από ένα σημείο και μετά δεν βλέπεις τον άλλον ως άντρα ή ως γυναίκα.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου