Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Συγκέντρωση για τον Κουφοντίνα στα Προπύλαια: Κλείνουν στις 16:00 σταθμοί του μετρό

Ο κρατούμενος κάνει απεργία πείνας από τις 8 Ιανουαρίου

Κλείνουν στις 16:00 οι σταθμοί του μετρό Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα, Ομόνοια, Μοναστηράκι, Ευαγγελισμός και Θησείο λόγω της συγκέντρωσης που θα γίνει στις 17:30 στα Προπύλαια για τον κρατούμενο Δημήτρη Κουφοντίνα.

Σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρεται η σημερινή μέρα ως μέρα πανελλαδικής δράσης για τον Κουφοντίνα, που κάνει απεργία πείνας.
Συγκεκριμένα συγκεντρώσεις προγραμματίζονται στο Πολυτεχνείο ΑΠΘ στις 14:00, στην Πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα στις 12:00 και στη Χάληδων πάλι στις 12:00 στα Χανιά.

Στην ανακοίνωση των αντιεξουσιαστών αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Για άλλη μια φορά το κράτος στοχοποιεί τον επαναστάτη Δ. Κουφοντίνα, χωρίς να κρατάει ούτε τα προσχήματα. Βάσει του πρόσφατα ψηφισμένου νόμου, που περιορίζει τις άδειες των κρατουμένων και μπλοκάρει τους πολυ-ισοβίτες από το να εκτίουν τις ποινές τους σε αγροτικές φυλακές, ο Κουφοντίνας απήχθη απροειδοποίητα από τις αγροτικές φυλακές της Κασσαβέτειας […] Ο Δ. Κουφοντίνας βρίσκεται σε απεργία πείνας από τις 8 Ιανουαρίου 2021. Ας σταθούμε αλληλέγγυοι και αλληλέγγυες στον αγώνα του».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου