Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2021

Σοκάρει η Στεφανία Γουλιώτη: «Μπήκε μέσα στο σπίτι και μου έριξε σφαλιάρα» (βιντεο)

Όσα εξομολογήθηκε από ψυχής η Στεφανία Γουλιώτη σε τηλεοπτική συνέντευξη.

Καλεσμένη της Νάντιας Κοντογεώργη βρέθηκε η Στεφανία Γουλιώτη το απόγευμα της Δευτέρας στο φλΕΡΤ της ΕΡΤ. 

Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια μίλησε από καρδιάς, μέσα σε όλα, για την πιο απρόσμενη ιστορία βίας που έζησε!
Πιο συγκεκριμένα, η Στεφανία Γουλιώτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θέλω να πω μια ιστορία μου, όχι σαν καλλιτέχνης. Δεν έχω δεχθεί τέτοια βία μες στη δουλειά. Έχω υποστεί όμως τέτοια βία σαν πολίτης.

Κάποια στιγμή ένας άνθρωπος θεωρούσε ότι εγώ ευθύνομαι για ένα κακό που του έχει συμβεί. Ήρθε έξω από το σπίτι μου και χτύπαγε, επειδή ήταν ισόγειο, τα παντζούρια. Εγώ κάλεσα την αστυνομία όπως θα έκανε κάθε πολίτης. Ήρθε η αστυνομία, μπήκαν μέσα στο σπίτι οι δύο αστυνομικοί, άνοιξα την πόρτα και από πίσω μπήκε αυτός ο άνθρωπος».

«Με το που μπήκε μέσα στο σπίτι μου έδωσε μια πάρα πολύ δυνατή σφαλιάρα και μου κόλλησε το κεφάλι στον τοίχο. Είχα ένα μεγάλο καρούμπαλο! Αυτό έγινε μπροστά στα μάτια των αστυνομικών» πρόσθεσε, συναισθηματικά φορτισμένη, η ηθοποιός. «Μας πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, όπως έπρεπε να γίνει και ο αστυνομικός εκεί μου είπε την εξής φοβερή φράση. Την οποία τότε θεώρησα πολύ φυσιολογική. «Κοιτάξτε, βέβαια, μπορείτε να κάνετε ασφαλιστικά μέτρα αλλά τώρα που να μπλέκετε». Νιώθεις ότι αυτό είναι εντάξει που συμβαίνει».

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση από την Στεφανία Γουλιώτη για την ιστορία την οποία βίωσε όταν ήταν 25 χρονών.

 πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου