Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021

Τάσος Θεοδωρόπουλος: Πέθανε ο δημοσιογράφος – Είχε νοσηλευτεί με κορονοϊό και σηψαιμία

Τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατά

Τη πιο δύσκολη μάχη της ζωής του έδωσε ο Τάσος Θεοδωρόπουλος αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. 

Ο δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Πέμπτης έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία.

Ο Τάσος Θεοδωροπούλος από τις αρχές του μήνα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση με κορονοϊό και σηψαιμία.

Η είδηση είχε γίνει γνωστή μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, όπου ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος προχώρησε σε ποστάρισμα με το οποίο ανέφερε: «Έγινε το Σάββατο και η δεύτερη εγχείρηση εκτομης και στο άλλο πόδι. Στην εντατική από κόβιντ διασωληνωμένος και με σοβαρότατη σηψαιμία λοιπόν».

Η κατάσταση της υγείας όμως του Τάσου Θεοδωρόπουλου δεν παρουσίαζε βελτίωση όσο οι μέρες περνούσαν.

Στο τελευταίο ποστάρισμα το οποίο έκανε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος αναφέρθηκε στα νεότερα για την κατάσταση υγείας του δημοσιογράφου και σημείωσε πως παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

«Για την λαοθάλασσα που αγαπάει τον Anastassios Theodoropoulos να γράψω πως, δεν υπάρχει ουσιαστική αλλαγή της κατάστασης της υγείας του από την τελευταία φορά και μετά και τη δεύτερη εγχείρηση και στο δεύτερο πόδι, είναι αιμοδυναμική σταθερός σε σοβαρή κατάσταση. Οι γιατροί προσπαθούν να τον ξυπνήσουν και έχει πολύ δρόμο μπροστά του. Έτσι μου τα λένε έτσι σας τα λέω. Τον αγαπάμε!!» έγραψε στην ανάρτηση του.

Με την είδηση του θανάτου του Τάσου Θεοδωρόπουλου να γίνεται γνωστή, πλήθος θαυμαστών έσπευσαν να γράψουν τα συλλυπητήρια τους στο προφίλ του.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου