Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021

Βαγγέλης Δρίσκας: «Καθόταν με βότκα κι εφημερίδα κι ούρλιαζε ότι δεν θα γίνω ποτέ άνθρωπος και σεφ» (βιντεο)

"Εγώ πέθαινα στο άγχος μέχρι τις 8 η ώρα πάντα να τα έχω όλα έτοιμα στην ώρα τους και δεν κουνούσε το δαχτυλάκι του να κάνει το οτιδήποτε ανέφερε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Βαγγέλης Δρίσκας.

Ο γνωστός σεφ Βαγγέλης Δρίσκας παραχώρησε συνέντευξη στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και στην Σοφία Τσίπα και μίλησε για τις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει στο ξεκίνημα της καριέρας του.

«Υπάρχει και στις κουζίνες λεκτική κακοποίηση κι εγώ δεν πέρασα εύκολα στα νιάτα μου. Ξεκίνησα σε δύο σεφ που το μόνο που μου έλεγαν από το πρωί μέχρι το βράδυ ήταν ότι δεν θα γίνεις ποτέ σεφ κι άνθρωπος. Αυτό άκουγα μονίμως. Μετά από 15 χρόνια δικής μου καριέρας κι οι δύο μου ζήτησαν δουλειά. Εγώ πάντα πήγαινα από τις 2 το μεσημέρι για να ξεκινήσω ετοιμασία κι ο σεφ καθόταν απέναντί μου με μία βότκα κι εφημερίδα και μου έδινε οδηγίες, εντολές κι ούρλιαζε.

Εγώ πέθαινα στο άγχος μέχρι τις 8 η ώρα πάντα να τα έχω όλα έτοιμα στην ώρα τους και δεν κουνούσε το δαχτυλάκι του να κάνει το οτιδήποτε. Κι αφού τα έκανα όλα αυτά στο τέλος μου καλά αν αυτό είναι ετοιμασία, δεν θα γίνεις ποτέ σεφ.»

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου