Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Θέμα χρόνου να εντοπιστούν ποιοι είναι πίσω από το ψεύτικο προφίλ του 24χρονου ράπερ

Εξετάζεται αν ο νεαρός ράπερ έπεσε θύμα εκβιασμού από κύκλωμα

Στην οικογένειά του επέστρεψε ο 24χρονος ράπερ, μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Οι Αρχές ερευνούν τα πάντα για να δουν τι οδήγησε το νεαρό μουσικό στην απόφαση να εξαφανιστεί.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ερευνούν και το βίντεο που διακινήθηκε στο διαδίκτυο για να βρουν τους παραγωγούς και να διαπιστωθεί αν ο νεαρός ράπερ έπεσε θύμα εκβιασμού από κύκλωμα.

«Έχουν εντοπιστεί τα προφίλ που έχουν ανεβεί τα βίντεο και νομίζω ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα εντοπιστούν και τα άτομα που βρίσκονται πίσω από το ψεύτικο προφίλ από όπου έχει διακινηθεί αυτό το ροζ βίντεο», δήλωσε η δικηγόρος του ράπερ, Κική Παπακιρτζίδου στον Ant1, η οποία στη συνέχεια επισήμανε: «Αυτό το βίντεο έχει μια παραγωγή. Στην παραγωγή συμμετέχουν συγκεκριμένα άτομα. Οι αστυνομικοί θα ξεκινήσουν από την παραγωγή του βίντεο και εκείνο που έχει ενδιαφέρον είναι, αυτος που έκανε την παραγωγή που το έδωσε πότε το έδωσε με ποιο αντάλλαγμα και ποιο σκοπό…».

Αναμένεται να καταθέσει τις επόμενες μέρες

Ο νεαρός εντοπίστηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, εμφανώς ταλαιπωρημένος σε δημοτικό σχολείο στην περιοχή της Ανάληψης. Μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο και στη συνέχεια στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Ο 24χρονος ράπερ αναμένεται να καταθέσει τις επόμενες ημέρες στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης για την περιπέτειά του.

Δείτε το βίντεο:ΕΔΩ

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου