Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Βρέθηκε ο ράπερ Lamanif στη Θεσσαλονίκη

Ο 24χρονος ράπερ εξαφανίστηκε τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου από την περιοχή Ραντάρ, στην Άνω Περαία Θεσσαλονίκης.

Τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του ράπερ Lamanif, ο οποίος εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα του Σαββάτου (13.02.2021).

Η είδηση έφτασε στο “Φως στο Τούνελ” – όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εκπομπής- από φίλο του Λάμπρου Μανιφάβα, γνωστού και ως Lamanif, ο οποίος είπε πως ο νεαρός βρίσκεται στη ζωή, αλλά σε άσχημη κατάσταση σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Η εκπομπή ενημέρωσε τους συγγενείς του νέου και μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη η μητέρα του από τη Γερμανία.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο συναγερμός στις Αρχές σήμανε μετά από ένα βίντεο που ο ίδιος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του. Όπως εξηγούσε, αιτία ήταν ένα ροζ βίντεο με προσωπικές του στιγμές που διέρρευσε από κύκλωμα με αφέντρες που τον απειλούσαν.

Το βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο αργά το βράδυ της Δευτέρας και οι Αρχές ενημερώθηκαν για αυτό νωρίς το πρωί. Κατά τη διάρκεια της νύχτας υπήρξε κινητοποίηση από χρήστες, κοινοποιώντας το βίντεο και ζητώντας άμεση παρέμβαση της αστυνομίας για να τον αποτρέψουν.

Πηγή: newsit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου