Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; 

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα

Κριός

Υπάρχει τεράστια ενέργεια σήμερα για να κάνεις κάτι που δεν είναι ρουτίνα, κάτι δημιουργικό και ικανοποιητικό.

Ο Άρης, ο πλανητικός σου κυβερνήτης εναρμονίζεται με τον Ποσειδώνα και η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής.  Οικονομικά και επιχειρήσεις ευνοούνται από σωστές στρατηγικές, δημιουργικότητα και φαντασία. Η βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου φαίνεται να είναι ενδιαφέρουσα. Εσύ που είσαι μόνη, επικοινωνίες και ειδήσεις φτιάχνουν τη μέρα σου.

Ταύρος

Ο Άρης στο ζώδιό σου ενθαρρύνει την ανεξαρτησία σου και μερικές φορές μπορείς να πιέσεις λίγο σκληρά με αυτήν τη διέλευση τις καταστάσεις. Μια πτυχή Άρη – Ποσειδώνα λειαίνει σήμερα τις “γωνίες” προσθέτοντας μια επιπλέον πινελιά μαγείας και διαίσθησης στο μείγμα. Παίρνεις απλά το προβάδισμα και εμπνέεις εμπιστοσύνη στους ανθρώπους γύρω σου. Επωφελήσου από την επιβράδυνση λίγο για να αφήσεις τη φαντασία και τη  διαίσθησή σου να σε οδηγήσουν. Πρόσθεσε σασπένς στη βραδιά με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ειδήσεις και αποκαλύψεις φτιάχνουν τη μέρα σου.

Δίδυμοι

Εάν έχεις μια ιδέα ή ένα όραμα που θέλεις να μοιραστείς είναι μια καλή στιγμή να το κάνεις. Με τον Άρη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής σε αρμονία με τον Ποσειδώνα να συμμετέχει στην επούλωση, οι ηρεμιστικές δραστηριότητες μπορούν να σε ωφελήσουν πολύ και τα ένστικτα μπορούν να βοηθήσουν και να επηρεάσουν την καριέρα και τις πρακτικές επιλογές. Η Σελήνη περνά τη μέρα στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος και εστιάζεις περισσότερο στους μακροπρόθεσμους στόχους, τις ευθύνες ή την εικόνα σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου επαναφορτίζει τις μπαταρίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σου.

Καρκίνος

Με την Σελήνη στον τομέα του πνεύματος και τη διέλευση του Άρη – Ποσειδώνα σήμερα έχεις την τάση να ακολουθείς τη φαντασία σου. Παίρνεις έμπνευση από τους ανθρώπους γύρω σου. Κάνε ένα διάλειμμα από τη συνηθισμένη ρουτίνα αν μπορείς και ασχολήσου με νέα και αναζωογονητικά πράγματα. Η συναισθηματική σου ζωή σου αποτελεί το Α και το Ω για την ψυχολογική σου κατάσταση. Εσύ που είσαι μόνη, απόφυγε τις υπερβολές σε όλα τα επίπεδα.

Λέων

Παρόλο που μπορεί να έχεις αισθανθεί κάποια πίεση για να πετύχεις τους στόχους σου, αφήνοντας τη διαίσθησή σου ελεύθερη μπορεί να σε βοηθήσει να προχωρήσεις με τρόπους που μπορεί να μην είχαν συμβεί αν δεν την είχες εμπιστευτεί. Με τη διέλευση Άρη – Ποσειδώνα οι δραστηριότητές σου μπορεί να είναι πιο ευφάνταστες. Υποστηρικτικό είναι το εργασιακό περιβάλλον και οι συνεργάτες σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου φαίνεται να σου προετοιμάζει μια έκπληξη. Εσύ που είσαι μόνη, κάτι από το παρελθόν, είδηση ή εξέλιξη φέρνει τα πάνω κάτω στην ψυχολογία σου.

Παρθένος

Η σημερινή πτυχή του Άρη – Ποσειδώνα ενθαρρύνει το ενδιαφέρον σου για δημιουργικές και ευφάνταστες δραστηριότητες. Οι σχέσεις ευδοκιμούν καθώς καταλαβαίνεις καλύτερα τις προθέσεις των άλλων. Τα οφέλη ακολουθούν στα εργασιακά καθώς αποδεσμεύεσαι από αγχωτικές ή τεταμένες σκέψεις και συναισθήματα. Δημιουργικές ή σωματικές δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου σας βοηθούν να απαλλαγείτε από την ένταση. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν και οι εμπειρίες  σου, σου  δημιουργούν ανασφάλεια.

Ζυγός

Χρειάζεσαι μια αναζωογόνηση για να καθαρίσεις το μυαλό σου και να σε φέρει σε καλύτερη επαφή με τη διαίσθησή σου. Μια ευεργετική πτυχή μεταξύ του ενεργητικού Άρη και του πνευματικού Ποσειδώνα, σε ενθαρρύνει να ρυθμίσεις εσύ το πρόγραμμά σου. Εάν μπορείς ξέφυγε λίγο από τη συνήθη ρουτίνα σου και με μικρούς τρόπους θα καταφέρεις να δεις από μια άλλη σκοπιά κάποιες καταστάσεις. Η συναισθηματική σου ζωή έχει ενδιαφέρον.

Σκορπιός

Με το φεγγάρι στον τομέα της δημιουργικότητάς σου και με μια πτυχή Άρη – Ποσειδώνα,  οι ενέργειες της ημέρας φαίνεται να δίνουν προτεραιότητα σε φανταστικές, εμπνευσμένες δραστηριότητες. Μπορεί επίσης να υπάρξει μια αυξημένη αίσθηση κατανόησης ενός ατόμου ή μιας σχέσης. Μια αλλαγή προσέγγισης προς τον ερωτικό σύντροφό σου είναι χρήσιμη. Εσύ που είσαι μόνη, η αναπόληση του παρελθόντος και οι αναμνήσεις αυξάνουν την επιθυμία σου για επικοινωνία.

Τοξότης

Χρειάζεσαι ξεκούραση και χρόνο για να αναζωογονηθείς και να βάλεις σε τάξη τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου. Οι σχέσεις με την οικογένεια ή τους συναδέλφους μπορούν να επωφεληθούν από λίγη επιπλέον προσπάθεια και κατανόηση. Ο Άρης και ο Ποσειδώνας εναρμονίζονται και σε κατευθύνουν σε ευχάριστα πράγματα. Η αποκατάσταση της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου είναι και στο δικό σου χέρι. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και μην καταβάλλεσαι από απαισιόδοξες σκέψεις.

Αιγόκερος

Με τη διέλευση Άρη – Ποσειδώνα και την Σελήνη να συνδέεται με αυτήν τη χαλαρή ενέργεια, είναι καλή ιδέα να επιδιώξεις την ξεκούραση και την άμεση επιδίωξη των στόχων σου. Είτε αυτή η προσέγγιση έρχεται φυσικά είτε είναι στρατηγική είναι καιρός να αφήσεις τη φαντασία, τη μαγεία και την έμπνευση να αναλάβουν δράση. Ενώ φαίνεται αντιπαραγωγικό να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου είναι πιθανό να απολαύσεις μεγαλύτερη επιτυχία αν το καταφέρεις. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται ενίσχυση στο πάθος και τον έρωτα. Εσύ που είσαι μόνη, απροσδόκητες εξελίξεις σου δημιουργούν αναστάτωση.

Υδροχόος

Ο Άρης που διέρχεται σήμερα στο σπίτι και την οικογένεια σου εναρμονίζεται με τον Ποσειδώνα. Ένα καταφύγιο, κάποια χαλάρωση ή μια πνευματική απόδραση θα ήταν κατάλληλη αυτήν τη στιγμή. Μπορείς να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για κάτι διαφορετικό, να επιβραδύνεις και να εκτιμήσεις τον πιο ήρεμο ρυθμό ή να βοηθήσεις τους άλλους και να ενισχύσεις την ψυχολογία σου. Είτε πρόκειται για ψώνια, είτε για οργάνωση ή για κάτι πιο παραδοσιακό, ηρεμιστικές δραστηριότητες μπορούν να τονώσουν και να ενισχύσουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, σκέψεις του παρελθόντος σε απομονώνουν.

Ιχθείς

Με την Σελήνη να περνά τη μέρα στο δικό σου ζώδιο είναι μια καλή στιγμή για να απολαύσεις μια ισχυρή αίσθηση ευεξίας. Είναι επίσης η κατάλληλη στιγμή του Σεληνιακού μήνα για να δώσεις προσοχή στα προσωπικά σχέδιά σου και τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Η σημερινή διαμετακόμιση Άρη – Ποσειδώνα ενθαρρύνει επίσης τη χαλάρωση και είναι πιθανό να απολαύσεις ειδήσεις ή συζητήσεις που θα σε ηρεμήσουν.  Η συναισθηματική σου ζωή ευνοείται σε κάθε περίπτωση.

Λίτσα Πετρίδη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου