Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2021

Ξεσπά ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος – «Βλέπω ένα ποτάμι να ξεπλένει αυτή τη βρωμιά…»

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος επέλεξε να εκφράσει την δική του άποψη για τον «σεισμό» που έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο γνωστός ηθοποιός, δίχως να μασάει τα λόγια του, κάνει λόγο για την προσωπική ψυχολογική βία που έχει δεχθεί από τα «ιερά τέρατα» του χώρου του θεάματος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος σημειώνει προς τους διαδικτυακούς του φίλους πως «μετά από όλες αυτές τις εξελίξεις στο χώρο του θεάτρου και έχοντας υπάρξει θύμα ψυχολογικής βίας και επί σκηνής εξύβρισης και εν γενεί βίας (καταστάσεις που αντιμετώπισα με σθεναρή αντίδραση και με ανοιχτή αντιπαράθεση με τα «ιερά» ΤΕΡΑΤΑ του χώρου ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ ψυχολογικό – καλλιτεχνικό – οικονομικό κ.α…) βλέπω ένα ποτάμι να ξεπλένει αυτή τη βρωμια…».

«Βλέπω όμως και μου προκαλεί αηδία οοολους αυτούς τους «συναδέλφους», που ως αυλοκόλακες και παρατρεχαμενοι ή από πλάνη ότι θα τους «βολέψουν» σε επόμενες συνεργασίες ή από φόβο ακόμη ή επειδή χειραγωγηθήκαν έντεχνα ή λόγω ανοσίας και απειρίας, βλέπω να βγαίνουν ως πραγματικοί υποκριτές να καταγγέλουν τη βία στην οποία οι ίδιοι συμμετείχαν…ως πιόνια του θύτη προβοκάροντας και απομονώνοντας τα θύματα!!!» πρόσθεσε ο ηθοποιός στο μήνυμα του. «Βγείτε επιτέλους ΤΩΡΑ και ζητήστε μια συγνώμη αν έχετε τη μεγαλοσύνη ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ αλλιώς συνεχίστε να ζείτε έτσι…».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου