Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Μητσοτάκης για κακοκαιρία: Να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις

«Καμία δόση εμβολίων δεν θα πάει χαμένη»


Να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις συνέστησε ο πρωθυπουργός μετά την ολοκλήρωση της νέας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο «Φάρος» της Πολιτικής Προστασίας παρουσία πλήθος παραγόντων.

 «Η μεγάλη μας έννοια είναι η ηλεκτροδότηση, υπάρχουν προβλήματα στην Αττική, ο ΔΕΔΔΗΕ κάνει το καλύτερο δυνατό. Θα δείξουμε υπομονή για να αντιμετωπίσουμε ένα φαινόμενο που είναι πρωτόγνωρο» πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συμπληρώνοντας: «αντιμετωπίζουμε ένα πολύ έντονο καιρικό φαινόμενο που φαίνεται ότι θα κρατήσει μέχρι αύριο το πρωί. Θα επηρεάσει την Αττική, την Εύβοια και αύριο ιδιαιτέρως την Κρήτη». 
Ο πρωθυπουργός ανέφερε ακόμη ότι για σήμερα αναβλήθηκαν οι εμβολιασμοί, τονίζοντας ότι καμία δόση των εμβολίων δεν θα πάει χαμένη.

Ποιοι συμμετείχαν στη σύσκεψη

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Αυτοδιοίκησης, Στέλιος Πέτσας, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ στον Υπουργό Επικρατείας, Θεόδωρος Λιβάνιος και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Από πλευράς Πολιτικής Προστασίας, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο Εθνικός Διοικητής Πολιτικής Προστασίας, Θεοδόσιος Δημακογιάννης και ο Γενικός Διευθυντής Συντονισμού της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, Φοίβος Θεοδώρου.

Επιπλέον, συμμετείχαν εκπρόσωποι από τις Περιφέρειες Αττικής, Στερεάς Ελλάδας και Κρήτης, εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος, του ΕΚΑΒ, της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), καθώς και των παραχωρησιούχων διαχείρισης Εθνικού Οδικού Δικτύου και του ΔΕΔΔΗΕ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου