Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Σπύρος Μπιμπίλας: «Μένω άναυδος με αυτά που ακούω, έχουμε σωρεία καταγγελιών στο ΣΕΗ» (βιντεο)

Δείτε όλα όσα είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην κάμερα του Happy Day.

Στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη μίλησε ο Σπύρος Μπίμπιλας για το μεγάλο θέμα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες με τις καταγγελίες ηθοποιών για σεξουαλική παρενόχληση, ψυχολογική, λεκτική και σωματική βία.

«Η επίσημη θέση για όλα όσα έχουν μέχρι τώρα ειπωθεί και γι αυτά που πρόκειται να ειπωθούν γιατί η φημολογία είναι τρομερή, είναι ότι το σωματείο Ελλήνων ηθοποιών με υπευθυνότητα βάζει μπροστά να επανασυσταθεί το πειθαρχικό συμβούλιο, το οποίο τα τελευταία χρόνια ήταν σε αδράνεια και το οποίο προβλέπεται από το καταστατικό μας, και το οποίο έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα, δεν είναι κανένα δικαστήριο. 

Η “ποινή” είναι είτε να κάνει συστάσεις, είτε να αποβάλει έναν ηθοποιό από τους κόλπους του σωματείου για ένα χρονικό διάστημα, είτε διά παντός εφόσον προηγηθεί μια γενική συνέλευση που θα συμφωνεί σε αυτή την αποπομπή», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας

Στη συνέχεια ο Σπύρος Μπιμπίλας πρόσθεσε: «Επίσης, θα συστήσουμε μια ομάδα εργασίας που θα είναι ψυχολόγοι και νομικοί, μια ομάδα υποστήριξης ηθοποιών που βρίσκονται σε τέτοιου είδους προβλήματα. Αυτή τη στιγμή έχουμε σωρεία καταγγελιών στο σωματείο. Κι επειδή έρχονται στ’ αυτιά μας πολλά περίεργα πράγματα, αυτά αν δεν εξεταστούν, δεν μπορούμε έτσι με ευκολία ούτε να καταδικάζουμε ανθρώπους, γιατί υπάρχει και το τεκμήριο αθωότητας πάντα. Οπότε πρέπει να ακούσεις και τις δύο πλευρές. Είναι ολέθριο να κατηγορούμε μέσω facebook και Instagram, πρέπει να πάμε νομικά. Έχω μείνει άναυδος με ορισμένες καταγγελίες που μας έχουν γίνει».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου