Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, 

Κριός

Σταμάτα ή απόφυγε να κάνεις τα πάντα για τους άλλους. Κοίτα να φροντίσεις τον εαυτό σου και σταμάτα να βάζεις σε προτεραιότητα τις ανάγκες των άλλων.

Προβληματικές περιοχές που έχουν κρυφτεί κάτω από το χαλί στα επαγγελματικά, θα πρέπει επιτέλους να τις εντοπίσεις και να τις αντιμετωπίσεις. Όσο πιο ασφαλής νιώθεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, τόσο πιο εύκολα θα κυλά και η καθημερινότητά σου. Για αυτό φρόντισε να διασφαλίσεις την συναισθηματική ισορροπία σου. Είναι προτιμότερο να μείνεις λίγο μόνη από το αναλώνεσαι σε αδιέξοδες καταστάσεις. Βρες τα με τον εαυτό σου πρώτα,  γιατί στην ψυχή σου νιώθεις να επικρατεί ένα χάος.

Ταύρος

Οι επιθυμίες σου είναι πιο έντονες σήμερα, αλλά οι πληροφορίες που λαμβάνεις είναι δύσκολο να καταχωρηθούν στο μυαλό σου. Μην ανησυχείς ιδιαίτερα αν είσαι λίγο εκτός συγχρονισμού στα εργασιακά. Αυτό που χρειάζεται είναι να συγκεντρωθείς και να περιορίσεις το άγχος. Βρες τους τρόπους να πλησιάσεις τον ερωτικό σύντροφό σου και να βελτιώσεις τον τρόπο επικοινωνίας σας. Εσύ που είσαι μόνη, να είσαι βέβαιη πως αν προσθέσεις διασκέδαση και νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σου, θα αυξήσεις τις πιθανότητες να βρεις τον συνοδοιπόρο της ζωής σου.

Δίδυμοι

Η προσωπική και οικιακή σου ζωή μπορεί να αποσπά το μεγαλύτερο κομμάτι του ενδιαφέροντός σου σήμερα και καλά θα κάνεις να ασχοληθείς σοβαρά. Η επιθυμία σου να φτάσεις τους στόχους σου στα εργασιακά, μπορεί να θολώσει τις σκέψεις σου και να φρενάρει την ενέργειά σου. Η ποιότητα της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου εξαρτάται από τη δική σου διάθεση και μόνο. Είτε θέλεις να το παραδεχτείς, είτε όχι τουλάχιστον αυτήν την περίοδο έχεις το πάνω χέρι. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να χρωματίσεις την καθημερινότητά σου και να βγεις από τη ρουτίνα και τη μονοτονία.

Καρκίνος

Με την προσανατολισμένη Σελήνη σήμερα το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις καθημερινές πρακτικές λεπτομέρειες. Ωστόσο τα συναισθηματικά όρια σου μπορεί να είναι λίγο θολά κυρίως σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια και το σπίτι. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς για μικρά και ανούσια προβλήματα στα εργασιακά. Μην μεγαλοποιείς τις καταστάσεις και μην απογοητεύεσαι χωρίς λόγο. Έλεγξε την επιθετικότητα και την έντονη κριτική σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και μην προκαλείς καταστάσεις τις οποίες δεν είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να βρεθείς με φίλους, να διασκεδάσεις και κυρίως να μην σκέφτεσαι καταστάσεις και πρόσωπα που σε πλήγωσαν.

Λέων

Με τις οικονομικές σου υποθέσεις σε απόλυτη προτεραιότητα ξεκινά η σημερινή μέρα σου. Μια μελλοντική βέβαια συνεργασία, σου δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες κι έτσι καταφέρνεις να μειώσεις το άγχος σου. Κάνε ένα διάλειμμα και δώσε στον εαυτό σου χρόνο προτού καταλήξεις σε καθοριστικές αποφάσεις στα εργασιακά. Μην εμπιστεύεσαι τους καλοθελητές που προσπαθούν να σπείρουν τις αμφιβολίες μέσα σου, εις βάρος του ερωτικού σου συντρόφου. Μνήμες του παρελθόντος προκαλούν ένα τσίμπημα στην καρδιά σου, για αυτό φρόντισε εσύ που είσαι μόνη να σκέφτεσαι το μέλλον και όχι τα παλιά.

Παρθένος

Έχεις θάρρος και ενέργεια για να θέσεις σε εφαρμογή τις αλλαγές που θεωρείς απαραίτητες στη ζωή σου. Η ανάγκη σου για ασφάλεια στα εργασιακά μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες ενέργειες, για αυτό μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις και να δεσμευτείς σε καταστάσεις που δεν ξέρεις που θα σε οδηγήσουν. Μπορεί να σε απασχολεί η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, όμως δεν είναι η ώρα να εμβαθύνεις στα συναισθήματά σου. Προσπάθησε να περάσεις όμορφα τη βραδιά σου και να χαλαρώσεις από την ένταση της ημέρας. Μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις, εσύ που είσαι μόνη. Μπορεί να τα βλέπεις όλα παραμυθένια, όμως δεν είναι.

Ζυγός

Οι επιθυμίες σου σήμερα μπορεί να είναι ξαφνικές ή και ασυνήθιστες. Θέλεις είτε να αποκοπείς από το παρελθόν, είτε να επανασυνδεθείς μαζί του. Βρες μια εναλλακτική και βάλε φρένο στο μυαλό σου που φαίνεται να παίζει περίεργα παιχνίδια. Η επίτευξη της ειρήνης και της αρμονίας μέσα σου δεν θα αποκτηθεί με την συναισθηματική προσφορά σου στους άλλους, για  αυτό φρόντισε τον εαυτό σου και διοχέτευσε την ενέργειά σου σωστά. Οι επαγγελματικοί στόχοι, σου έχουν γίνει εμμονή. Συνέχισε να εργάζεσαι με τους ίδιους ρυθμούς και να είσαι βέβαιη πως θα φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Άσε να περάσει η βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου εύκολα και απλά, χωρίς να καταβάλεις ιδιαίτερη προσπάθεια. Εσύ που είσαι μόνη, να θυμάσαι πως ένας πλατωνικός έρωτας δεν χρειάζεται να σε ενθουσιάζει τόσο πολύ. 

Σκορπιός

Η δικτύωση ή ένας φίλος θα μπορούσε σήμερα να τονώσει όλα σου τα συναισθήματα. Έχεις περισσότερη ενέργεια και κίνητρα από ότι συνήθως για να ονειρευτείς νέα μακροπρόθεσμα επαγγελματικά σχέδια. Πρόσθεσε λίγο κέφι στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Έχετε ανάγκη και οι δυο να χαμογελάσετε και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και τους προβληματισμούς. Εσύ που είσαι μόνη, καλύτερα αυτήν τη φορά να ακούσεις τη λογική σου και όχι τη διαίσθηση και την καρδιά σου, σε νέες γνωριμίες. 

Τοξότης

Αξιοποίησε τη συναισθηματική δύναμή σου σήμερα και να είσαι βέβαιη πως θα γίνεις πολύ πιο αποτελεσματική και παραγωγική, θέλοντας να πάρεις πρωτοβουλίες. Ψάξε και αντιμετώπισε τη ρίζα στα όποια εργασιακά σου προβλήματα και μην μένεις στην επιφάνεια. Ένα αίσθημα ανταγωνιστικότητας και κτητικότητας απέναντι στον σύντροφό σου, μην το αφήσεις να δημιουργήσει γκρίνιες, εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Η κρίση σου είναι πολύ θολή απέναντι σε νέες γνωριμίες, για αυτό προτίμησε το φλερτ και αρκέσου σε αυτό, εσύ που είσαι μόνη.

Αιγόκερος

Σήμερα μπορεί να είσαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με ένα έργο, θέμα ή σχέδιο. Μετρίασε την ανυπομονησία σου και μην αναλώνεις όλη σου την ενέργεια σε κάτι που δεν γνωρίζεις αρκετά και δεν ξέρεις που μπορεί να σε οδηγήσει. Κάνε ένα διάλειμμα σήμερα από τα εργασιακά και προσπάθησε να μετριάσεις τις υποχρεώσεις σου. Προσεκτική θα πρέπει να είσαι στον τρόπο που επικοινωνείς. Πάρε πρωτοβουλίες απόψε και οργάνωσε κάτι διαφορετικό για τον σύντροφό σου. Εύκολα μπορείς να πέσεις θύμα εξαπάτησης, εσύ που είσαι μόνη. Κι αυτό όχι γιατί είσαι αφελής, αλλά γιατί έχεις την απόλυτη ανάγκη να κουρνιάσεις κάπου.

Υδροχόος

Έχεις ξυπνήσει σήμερα με μια επιθυμία για περισσότερη εμπειρία ζωής και ίσως με μια μικρή ανάγκη για περιπέτεια, μακριά από τα συνηθισμένα και τα γνώριμα. Μπορείς να καταστρώσεις καλύτερα τα εργασιακά σχέδιά σου προτού περάσεις στην υλοποίηση των ιδεών σου. Κράτα τη βάση και επεξεργάσου τις λεπτομέρειες για καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα. Λεπτολογίες και λεπτομέρειες απόψε πιθανά να δημιουργήσουν μια ένταση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Μην σκαλίζεις το παρελθόν και μην φτιάχνεις φανταστικούς εχθρούς, εσύ που είσαι μόνη. Οι επιλογές ήταν και είναι δικές σου.

Ιχθείς

Σύνδεσε τους στόχους με τις ανάγκες σου και μην κάνεις πράγματα ή παίρνεις αποφάσεις που δεν σε αντιπροσωπεύουν. Το σημαντικό για σένα αυτήν την περίοδο είναι να νιώσεις ευτυχισμένη και πλήρης. Μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και συνεργασίες με την πρώτη ματιά και συζήτηση. Όλοι δεν έχουν τη δική σου συνείδηση και εντιμότητα. Αν νιώθεις ότι ανάμεσα σε σένα και τον ερωτικό σύντροφό σου υπάρχει μια ψυχρότητα, κάνε κάτι και μην περιμένεις να χειροτερέψουν τα πράγματα. Εσύ που είσαι μόνη μην ονειρεύεσαι και μην σκέφτεσαι το παρελθόν. Προετοιμάσου για νέες εκπλήξεις.

Λίτσα Πετρίδη



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου