Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021

Δρίτσας: Πολιτική και ηθική η αντίθεσή μου στην τρομοκρατία

«Αγανακτώ με την απώλεια κάθε ανθρώπινης ζωής» 

Σάλος προκλήθηκε από τη χθεσινή (02.03) δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρή Δρίτσα ότι από την «17 Νοέμβρη» δεν είχε τρομοκρατηθεί κανείς.

Συγκεκριμένα ο κ. Δρίτσας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κανάλι 90,» είπε χαρακτηριστικά: «Κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί πιστεύω εγώ από την δράση αυτών των οργανώσεων. Κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από τη 17 Νοέμβρη. Αντίθετα ο ελληνικός λαός έχει τρομοκρατηθεί από πάρα πολλές άλλες πολιτικές».

Ακούστε την αρχική του δήλωση:

Σήμερα σε συνέντευξή του στο OPEN o Θοδωρής Δρίτσας δήλωσε ρητά την «πολιτική και ηθική αντίθεσή του στην τρομοκρατία».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι αγανακτεί με την απώλεια κάθε ανθρώπινης ζωής επισημαίνοντας ότι «έχω αγανακτήσει ad hoc όταν συνέβαιναν τα γεγονότα, έχω θυμώσει».

«Είχα πει ότι μου είναι απόλυτα κατανοητό και οι συγγενείς και οι φίλοι των θυμάτων και τα μέλη της παράταξης, γιατί ήταν θύματα της δεξιάς, ο θυμός και η αγανάκτηση και όπου υπάρχει η αίσθηση ανάγκης, δικαίωσης και εκδίκησης ακόμα» ανέφερε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ρόλο του κράτους. «Δεν μπορώ να μπω στα κίνητρα του ισοβίτη, ακόμα και αν θέλει να εκβιάσει κανένα κράτος δεν μπορεί να επικαλείται ότι εκβιάζεται, είναι άλλος ο ρόλος του κράτους».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου