Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Γιώργος Κακοσαίος: «Ο πατέρας μου αγχώθηκε όταν του είπα πως θα γίνω τραγουδιστής»

Όσα είπε ο Γιώργος Κακοσαίος για τον πατέρα του, Γιάννη Πλούταρχο.

Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε ο Γιώργος Κακοσαίος, τη νύχτα της Τρίτης, προκειμένου να συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μέσα σε όλα, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου μίλησε για την απόφαση του να γίνει τραγουδιστής στα χνάρια του πατέρα του.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Κακοσαός παραδέχθηκε πως «τον πατέρα μου τον άγχωνε λίγο, γιατί στα 17 μου όταν είπα στους γονείς μου ότι θέλω να σταματήσω το ποδόσφαιρο και να ασχοληθώ με το τραγούδι, δεν ήμουν έτοιμος. Ούτε και τώρα είμαι έτοιμος δηλαδή φωνητικά αλλά πριν δυο χρόνια δεν είχα μπει σε στούντιο ούτε έγραφα τραγούδια πολλά ούτε δούλευα τόσο πολύ».

«Τη μέρα που ξεκίνησα η χροιά μου, η φωνή μου ήταν τελείως ακατέργαστη και θυμάμαι πως είχε γυρίσει η μάνα μου και μου είχε πει πως δεν ξεχωρίζει την χροιά μου. Εν τέλει σήμερα μου λέει η μάνα μου ότι είχε άδικο» πρόσθεσε τρυφερά ο νεαρός τραγουδιστής. «Μου είχε πει ο πατέρας μου, «αν δεν δουλέψεις επί δύο και επί τρία και επί πέντε, μην κάνεις τον κόπο να μπεις στον χώρο του τραγουδιού». Και όντως τον ακούω».

Μια γλυκιά εξομολόγηση έκανε ο Γιώργος Κακοσαίος στην πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου