Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Απίστευτη ένταση ανάμεσα σε Πάνια και Μπιμπίλα – «Δεν με τιμά αυτό που έκανες» (βιντεο)

Αννίτα Πάνια και Σπύρος Μπιμπίλας προσπάθησαν να λύσουν τις διαφορές τους στον αέρα.

Η Αννίτα Πάνια τοποθετήθηκε για την ανάρτηση που έκανε πριν από λίγη ώρα ο Σπύρος Μπιμπίλας καθώς ήταν έξαλλος που δεν βγήκε στον χρόνο που ανέφερε ο ίδιος ότι είχε συμφωνηθεί.

Η παρουσιάστρια μίλησε για το γεγονός ότι υπήρξε δημόσιο κατηγορώ χωρίς λόγο κι ότι πρέπει να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Μάλιστα ο ηθοποιός παρενέβη στον αέρα της εκπομπής και προσπάθησαν να λύσουν την διαφορά τους: «Αυτό που έγραψα δεν είναι κατηγορία γιατί στο τέλος λέω ότι η Αννίτα είναι αντράκι και θα το πει σε αυτούς που έκαναν λάθος. Στο είπα τιμητικά. Κι εμένα δεν με τιμά να έχουμε πει συγκεκριμένη ώρα και να μου την αλλάζουν. Σκίστηκα κι έφυγα από την διαδήλωση για να έρθω στην εκπομπή και δεν προλάβαινα να γυρίσω εκεί. Μου είπαν αργά ότι δεν επρόκειτο να βγω στις 16.50. Για να διορθωθούν οι εκπομπές πρέπει να γίνονται τέτοια πράγματα, με έχουν βάλει σε εκπομπή να περιμένω Skype 45 λεπτά και μου το έκλεισαν στην μούρη. Πρέπει να γίνεται σεβαστός ο χρόνος των καλεσμένων και το κάνουμε δωρεάν.

Από την άλλη η Αννίτα Πάνια με φανερό εκνευρισμό ανέφερε ότι δεν διαχωρίζει την θέση της από τους συνεργάτες της και δεν την τιμούν όσα έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ανάρτησή του. Μάλιστα σημείωσε ότι έχουν σεβαστεί τον Σπύρο Μπιμπίλα όσες φορές έχει πάει καλεσμένος.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου