Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021

Δημήτρης Αποστόλου: Ο «τσακωμός» με τον Αλέξανδρο Ρήγα και το μεγάλο τραύμα (βιντεο)

Όσα είπε ο Δημήτρης Αποστόλου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου...

Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε καλεσμένος ο Δημήτρης Αποστόλου για να συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Πέμπτης στον ΑΝΤ1. 

Ο γνωστός σεναριογράφος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο επαγγελματικό «τραύμα» που κλόνισε τη σχέση του με τον Αλέξανδρο Ρήγα έως να ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους στη σειρά, «Η Τούρτα Της Μαμάς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Αποστόλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «άμα ήταν παιδί η σχέση μας με τον Άλεξ θα είχε πάει φαντάρος, μπορεί και να παντρευόταν τώρα… Μετράμε 26 χρόνιας σχέσης. Δεν μαλώσαμε. Κάποια στιγμή είχαμε τα δικά μας και χωρίσαμε. Το επαγγλεματικό μας τραύμα ήταν το «Τι ψυχή θα παραδώσεις πωρή» με τον τρόπο που πέθανε στα χέρια μας και ουσιαστικά δεν το ξεπεράσαμε ποτέ».

«Ήταν η καλύτερη μας στιγμή, η πιο ώριμη μας στιγμή. Είχαμε τελειώσει το Δύο Ξένοι, κουβαλάμε το φορτίο ότι πρέπει να αποδώσουμε κάτι αντίστοιχο» πρόσθεσε ο σεναριογράφος. «Είναι αλήθεια πως είχε γραφτεί το σενάριο της τρίτης χρονιάς και τα κάψαμε στη φωτιά. Ήταν αδικία, αλλά λόγω οικονομικών δεν προχώρησε»

Μια ειλικρινής συνέντευξη που έδωσε ο Δημήτρης Αποστόλου στον ΑΝΤ1…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου