Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021

Ειρήνη Δανιήλ: «Και μόνο που με βλέπει αυτή τη στιγμή και θα νιώσει άσχημα είναι τιμωρία» (βιντεο)

Εξομολόγηση ψυχής από την Ειρήνη Δανιήλ...

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Ράνια Τζίμα μίλησε από καρδιάς η Ειρήνη Δανιήλ. 

Σε συνέχεια της συνέντευξης που παραχώρησε στην On Time, η Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο έπταθλο αναφέρθηκε με θάρρος στην προσωπική της εμπειρία σeξουαλικής παρεχόχλησης από άνθρωπο που ακόμα βρίσκεται στον χώρο του αθλητισμού και συγκλόνισε.

Πιο συγκεκριμένα, η Ειρήνη Δανιήλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ακόμα είναι προπονητής. Θα με δει, θα το μάθει και ήθελα να μην το κάνει σε άλλα παιδιά. Ήμουν 21 χρονών, είχα αλλάξει προπονητή. 

Την πρώτη μέρα μου είπε να πάμε στα αποδυτήρια και μου είπε, «θέλω να βγάλεις τα ρούχα σου για να δω το σώμα σου». Εγώ ντρεπόμουν και του απάντησα πως δεν γίνεται Τα έβγαλα, είδε το κορμί μου και στη συνέχεια μου είπε «από εδώ και πέρα θα ακούς μόνο εμένα, θα σου δίνω διατροφή μόνο εγώ». Συγκεκριμένα, μου είπε «θα σε…» και μίλησε χυδαία».

«Την επόμενη μέρα μου είπε να έρθει σπίτι μου και μου ζήτησε να μην είναι εκεί ο φίλος μου. Του είπα ότι δεν γίνεται και μετά τον είδα ξανά κάτω από το σπίτι μου. Εκεί σταμάτησε η συνεργασία μας» πρόσθεσε η αθλήτρια. «Αν δεν του έβαζα όρια μπορεί να πήγαινε πιο πέρα και μου το έδειξε και στην πορεία, ήταν επιθετικός επειδή δεν πήρε αυτό που ήθελε».

«Πάντα το έλεγα μέσα μου ότι θέλω να τιμωρηθεί. Και μόνο το ότι θα με βλέπει αυτή τη στιγμή και θα νιώσει άσχημα, είναι μια τιμωρία και μια δικαίωση για κάποια παιδιά που μακάρι να μην γίνει κάτι χειρότερο» συμπλήρωσε.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου