Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Eurovision 2021: Έτσι θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός - Οι περιορισμοί

Eurovision 2021: O Γιώργος Καπουτζίδης σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε όλα όσα θέλετε να μάθετε για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Έχεις όμως άλλη μια μεγάλη αγάπη: την Eurovision. 

Μαζί με τη Μαρία Κοζάκου και αυτήν τη χρονιά θα βρίσκεστε στο Ρότερνταμ για να μας μεταδώσετε τους δύο ημιτελικούς και τον τελικό του διαγωνισμού.

Όπως δείχνουν τα πράγματα, θα πάμε. Νομίζω ότι τώρα πια, μετά από τόσα χρόνια, η μεγάλη μου αγάπη είναι η Μαρία Κοζάκου και ακολουθεί η Eurovision. Γνωρίζω ότι τα μέτρα θα είναι πολύ σκληρά, Κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα υπάρχουν θεατές. 

Αφήνουν ανοιχτό ένα ενδεχόμενο να επιτραπεί η είσοδος σε έναν περιορισμένο αριθμό, καθήμενων πάντα και με την απαραίτητη απόσταση μεταξύ τους.

 Οι αποστολές θα είναι σχετικά ολιγομελείς, όπως και οι δημοσιογράφοι θα είναι πολύ λιγότεροι από άλλες φορές. Θα είμαστε ουσιαστικά από το ξενοδοχείο στο στάδιο και από το στάδιο στο ξενοδοχείο. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολες οι βόλτες στην πόλη.


Προφανώς, δεν θα υπάρξουν εκδηλώσεις και πάρτι μεταξύ των χωρών.

Χωρίς να ξέρω πολλά πράγματα, θεωρώ ότι δεν θα γίνει απολύτως τίποτα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει καν η πρόβλεψη για ένα μέρος προορισμένο για τους δημοσιογράφους, τους fans και τους εκπροσώπους των χωρών, ούτε θα έχουμε εκδηλώσεις, όπως η τελετή έναρξης ή πάρτι συμμετεχόντων.

Είναι πολλοί αυτοί που πιστεύουν ότι φέτος π Ελλάδα, έπειτα από μια επταετία χαμηλών θέσεων, διεκδικεί επιτέλους ένα εισιτήριο στην πρώτη δεκάδα. Με την εμπειρία που έχεις αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια, πώς κρίνεις την ελληνική συμμετοχή;

Μου αρέσει το τραγούδι μας. Από εκεί και πέρα, ως γνωστό, όλα θα κριθούν επί σκηνής. Π' αυτό αποφεύγω να κάνω πλέον οποιοδήποτε προγνωστικό και σχόλιο όταν βλέπουμε τα βιντεοκλίπ των τραγουδιών. Καταλαβαίνω σε πολύ μεγάλο βαθμό τι συμβαίνει όταν βλέπουμε πώς είναι στημένο ένα τραγούδι και το τι αντίκτυπο έχει στους δημοσιογράφους και το κοινό.


Ποια άλλα τραγούδια σου άρεσαν;

Μου άρεσε της Γαλλίας. Πρόκειται για ένα αυθεντικό γαλλικό τραγούδι. Μου άρεσε επίσης το κομμάτι της Βουλγαρίας, που είναι πάρα πολύ μελωδικό και νοσταλγικό, αλλά και της Γερμανίας, που, παρά το ότι παίζει πολύ χαμηλά στα στοιχήματα, το βρίσκω εξαιρετικά αστείο, χαριτωμένο και «πιασάρικο», σύμφωνα με το 7 μέρες Tv.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου