Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Άκαρπες οι έρευνες σε πηγάδια – Απομακρύνεται το μακάβριο σενάριο

Μεγάλη έρευνα με εθελοντές, σκυλιά και drones

Άφαντη είναι μέχρι σήμερα η 19χρονη Άρτεμις που εξαφανίστηκε από το Κορωπί στις 16 Οκτωβρίου 2020 όταν έφυγε για να πάει σε συνέντευξη για δουλειά και δεν επέστρεψε ποτέ.

Drones, σκυλιά και εθελοντές συμμετείχαν στην οργανωμένη επιχείρηση αναζήτησης υπό τον ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη και τον ποινικολόγο Σταύρο Γεωργίου. Το μακάβριο σενάριο του θανάτου της κοπέλας φαίνεται να απομακρύνεται.

«Το γεγονός ότι οι συγκεκριμένες έρευνες ήταν άκαρπες, ήταν ανακούφιση για την οικογένεια, με το μακάβριο σενάριο να απομακρύνεται. Ξεκινήσαμε από εκεί που σταμάταγε το σήμα του τηλεφώνου. Αν είχε γίνει κάτι κακό εκεί γύρω θα γινόταν […] Δεν με απείλησε η 17Ν, θα με απειλήσει όποιο τσογλανάκι εμπλέκεται στην υπόθεση;» είπε ο κ. Γεωργίου στο Star και τη Ζήνα Κουτσελίνη όταν τον ρώτησε αν ήταν στις έρευνες, αν απειλήθηκε και γιατί θέλει να μιλήσει ο Γιώργος Τσούκαλης.

«Αναλάβαμε από μηδενική βάση. Έπρεπε να ελεγχθεί το σημείο που εθεάθη τελευταία φορά έως το σημείο που χάνεται το σήμα. Είναι συγκινητική η προσέλευση των εθελοντών, πάνω από 80 άτομα με σκυλιά και drones. Χτένισαν την περιοχή σε μεγάλη ακτίνα. Είναι από τις έρευνες που πραγματικά δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να ξεκινήσεις πλην από τη μαρτυρία για το τέλος του σήματος του κινητού» είπε ο κ. Τσούκαλης.

Δείτε εδώ το βίντεο

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου