Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Πάντα ζούσα ελεύθερα, δεν είχα καμία αναστολή στο να μιλήσω, να αποκαλυφθώ» (βιντεο)

Δείτε όλα όσα είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη παραχώρησε συνέντευξη ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον γιο του.

«Έχω σπουδάσει ηθοποιός. Είμαι μέλος στο σωματείων Ελλήνων ηθοποιών από το 1983. Δεν θέλω να συζητάω για όλα αυτά που συνέβησαν στο θέατρο. Εγώ αγαπώ την αλήθεια, οπότε νομίζω πως όταν λάμπει η αλήθεια είναι για καλό.

Πάντα ζούσα ελεύθερα, πάντα ήμουν ένας άνθρωπος που δεν είχε καμία αναστολή στο να μιλήσει και να αποκαλυφθεί. Άρεσε όταν έκανα πρωινό με τη Μαρία που δεν είχαμε πρόβλημα να πούμε αυτό που σκεφτόμαστε, ήταν σαν ριάλιτι», είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Στα παιδιά απαντάς ότι ρωτάνε, δεν χρειάζεται παραπάνω πληροφορία. Απαντάω με αλήθεια και πραγματικότητα. Προχθές ο γιος μου με ρώτησε τι είναι ο ρατσισμός. Του απάντησα ότι ρατσιστής είναι ένας κακός άνθρωπος, ο οποίος δεν αναγνωρίζει την ελευθερία του άλλου. Ο Γιώργος έχει μάθει να αγαπάει τους ανθρώπους ανεξαρτήτως θρησκείας ή χρώματος. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, πήγαν καλά τα πράγματα μέχρι τώρα. Είχα μια ζωή γεμάτη, έγινα πατέρας»

Κλείνοντας, ο Φώτης Σεργουλόπουλος είπε: «Οι Έλληνες πρέπει να αποβάλλουν το αίσθημα κατωτερότητας  που μπορεί να έχουν ότι η Ευρώπη τα κάνει καλύτερα. Οι Έλληνες έχουμε τη δική μας δύναμη. Πιστεύω ότι πάντα αγαπούσαμε τους ανθρώπους. Μου αρέσει αυτό που κάνω στο Youtube, θα μπορούσα να το κάνω και στην τηλεόραση. Δεν πέρασα δύσκολα στην τηλεόραση. Περνάς δύσκολα αν πιστεύεις πως η θέση που έχεις είναι σημαντική για την προσωπικότητά σου, αν το έχεις λίγο γραμμένο είναι όλα καλά».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου