Κυριακή, 28 Μαρτίου 2021

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Στην καραντίνα δεν έπεσα καθόλου ψυχολογικά»

Όσα εξομολογήθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στον "Οδηγό καλής ζωής"...

Καλεσμένος στην εκπομπή «Οδηγός καλής ζωής» βρέθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, το πρωί της Κυριακής, στον Alpha. 

Ο νικητής του Survivor και αγαπημένος του κοινού, Ντάνος αναφέρθηκε μέσα σε όλα στην πρωτόγνωρη συνθήκη της καραντίνας, που όλοι βιώνουμε με την πανδημία του κορονοϊού, στην οποία δεν παρέλειπε σε καθημερινή σχεδόν βάση την αγαπημένη του γυμναστική.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όπως και όλος ο κόσμος, χρειάστηκα και γω τον χρόνο μου για να εγκληματιστώ σε αυτή τη συνθήκη του περιορισμού και να συνειδητοποιήσω την κατάσταση. Μόλις κατάλαβα την σοβαρότητα της κατάστασης αυτής έπρεπε να αξιοποιήσω τον χρόνο που μου δινόταν που ήταν πολύ περισσότερος στο σπίτι από ότι προηγουμένως».

«Κάποια στιγμή έκανα προπόνηση με μια καρέκλα χρησιμοποιώντας το βάρος της! Έμεινα περισσότερο από ποτέ στο σπίτι μου, γιατί είχα μετακομίσει και πρόσφατα, οπότε είδα και τι σπίτι έχω. Δηλαδή τι μπορώ να κάνω μες στο σπίτι. Χρησιμοποίησα και καρέκλα για γυμναστική και εξάδα με νερά και ένα όργανο γυμναστικής το οποίο έχουμε δημιουργήσει» πρόσθεσε ο νικητής του Survivor. «Στην καραντίνα εγώ δεν έπεσα ψυχολογικά καθόλου. Ίσως, ναι, με προβλημάτισε η κατάσταση γύρω μου γιατί βάλλονται και στην αρχή πολύ περισσότερο αλλά και τώρα ακόμα όλοι οι εργασιακοί χώροι και οι κοινωνία μας σε όλα τα επίπεδα αλλά όσον αφορά την προπόνηση».

«Σήμερα, επειδή μεταφέρομαι συνεχώς και έχω πολλές μετακινήσιες, αθλούμαι με πολλούς τρόπους. Με τρέξιμο, με το βάρος του σώματος, όταν είμαι στο σπίτι με ένα όργανο γυμναστικής που έχουμε δημιουργήσει πρόσφατα και μου δίνεται η ευκαιρία να έχω ένα μίνι γυμναστήριο στο σπίτι».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου