Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021

Η Έρρικα Πρεζεράκου “λυγίζει” για την μικρή Αναστασία (βιντεο)

"Είναι πάρα πολύ βάρβαρο και σκληρό αυτό το πράγμα" εξομολογήθηκε, δακρυσμένη, η Έρρικα Πρεζεράκου.

Σε μια σπάνια εξομολόγηση προχώρησε η Έρρικα Πρεζεράκου, το βράδυ της Πέμπτης, στο Tik Talk του Alpha. Μια εξομλογήση που συγκίνησε για την 7χρονη ανιψιά της, Αναστασία, η οποία και  διεγνώσθη με μια σπάνια μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η γνωστή αθλήτρια τόνισε με δάκρυα στα μάτια πως «νιώθω ότι είναι τόσο δύσκολο να πεις σε έναν γονιό, που έχει ένα παιδί 7 χρονών, πως το παιδί του δεν θα υπάρχει σε έξι μήνες! 

Εγώ δεν παιδιά αλλά μπορώ να αισθανθώ πολύ έναν γονιό που έχει μεγαλώσει, έχει συνδεθεί, έχει δημιουργήσει ένα παιδί. Ξαφνικά του λες πως σε έξι μήνες δεν θα υπάρχει αυτό».

«Είναι πάρα πολύ βάρβαρο και σκληρό αυτό το πράγμα. Η αδελφή μου έχει ένα παιδί, το οποίο και αυτό γεννήθηκε από θαύμα με έναν τρόπο. Είναι πραγματικά μαχήτρια, είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που περνάει. Δεν είναι εύκολο καθόλου» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά η Έρρικα Πρεζεράκου. «Μόνο ο Θεός ξέρει… Τουλάχιστον μέσα από την προσευχή νιώθω ότι κάτι γίνεται εκεί και κάπως νιώθω ότι μπορούν να την βοηθήσει στην ψυχή της»

Μια συγκινητική στιγμή από την Έρρικα Πρεζεράκου στον Alpha…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου