Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ζει τον απόλυτο έρωτα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ερωτευμένη και μιλάει για τις στιγμές ευτυχίας εν μέσω καραντίνας: "Ο Βασίλης είναι ο άνθρωπός μου"!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ζει τον απόλυτο έρωτα. 

Η ξανθιά καλλονή και ο γοητευτικός επιχειρηματίας Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είναι ένα από τα πιο ωραία ζευγάρια της σόουμπιζ.

Ο φωτογραφικός φακός του «Secret» τούς εντόπισε στα νότια προάστια να παίζουν τένις, αφού είναι ένα από τα αγαπημένα τους σπορ. Η γνωστή παρουσιάστρια, μάλιστα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Σάσα Σταμάτη, είπε για τον σύντροφό της: «Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Με τον Βασίλη είμαστε πάρα πολύ καλά, μας αρέσει να αθλούμαστε. Έχουμε κοινά χόμπι, όπως το τένις». Η ίδια, χωρίς να μασάει τα λόγια της, δήλωσε ότι τον αγαπάει πολύ: «Ο Βασίλης είναι ο άνθρωπός μου και τον αγαπάω πολύ».

Η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην πάει και στα επαγγελματικά της σχέδια, αφού, όπως αποκάλυψε, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι σε συζητήσεις για ένα πολύ ενδιαφέρον project τη νέα σεζόν, ενώ δουλεύει πυρετωδώς για τη νέα σειρά προϊόντων ομορφιάς που φέρουν την υπογραφή της: «Queen Dina». Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Συζητάω ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον project τηλεοπτικά για την ερχόμενη σεζόν, ενώ παράλληλα, όπως γνωρίζεις, έχω δημιουργήσει τη δική μου σειρά καλλυντικών, η οποία ονομάζεται “Queen Dina” και μπορείτε να τη βρείτε διαδικτυακά στο επαγγελματικό μου site, www.queendina.com. Eχω ήδη ξεκινήσει με τα κραγιόν, όποτε έπεται συνέχεια με άλλα προϊόντα ομορφιάς, όπως μολύβια, βλεφαρίδες και ό,τι χρειάζεται το νεσεσέρ μιας γυναίκας για να είναι “Queen”».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου