Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021

Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Δέχομαι μηνύματα από ψυχιάτρους για τις Άγριες Μέλισσες»

Όσα εκμυστηρεύτηκε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος στο The 2night Show...

Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος τη νύχτα της Πέμπτης προκειμένου να συναντήσει εκ νέου τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τις «Άγριες Μέλισσες» αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον απόηχο που έχει ο ρόλος του Γιάννου στο τηλεοπτκό κοινό από την πρώτη ημέρα της τηλεοπτικής του παρουσίας.

Ειδικότερα, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Πριν έναν μήνα μου έστειλε ένα μήνυμα μια κυρία, της οποίας ο γιος της ήταν στην εντατική και μου είπε ότι έπαιρνε δύναμη από το ρόλο του Γιάννου».

«Πολλά μηνύματα δέχομαι και από ψυχιάτρους σχετικά με το πόσο σωστά, κατά τη γνώμη τους, έχουμε προσεγγίσει τον ρόλο και ο Γιώργος Γάλλος ως Μιλτιάδης και εγώ» πρόσθεσε ο ηθοποιός. «Αυτό με συγκινεί πιο πολύ από όλα. Εστιάζουν στο πόσο υποκριτικά αγγίζουμε σωστά τον ρόλο της ιδιαιτερότητας και του Μιλτιάδη πια και της δικής μου. Καθώς επίσης και σε προσωπικό επίπεδο τα μηνύματα των γονιών που είτε έχουν χάσει τα παιδιά τους είτε νοσηλεύονται».

Όσον αφορά στα… προσεχώς για τις Άγριες Μέλισσες, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος πρόδωσε με χαμόγελο πως θα συνεχίσει να εμφανίζεται στη σειρά για πολύ ακόμα σε πολύ κομβικά σημεία της πλοκής.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου