Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ζαλάδα από το πόσο κοστίζει τη βραδιά η σουίτα που μένει στο Κάιρο

Όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Love It» - Η έμμεση απάντηση της παρουσιάστριας

Μετά την εκπομπή «Πρωινό» και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ο οποίος χαρακτήρισε «αναίσθητη» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία βρίσκεται στο Κάιρο και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές και διακοπές στο πλευρό του συντρόφου της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, ήρθε και η σειρά της εκπομπής «Love it».

Μάλιστα, οι συνεργάτες της Ιωάννας Μαλέσκου, πήγαν το θέμα και ένα βήμα παρακάτω καθώς ο Μάνος Μαγιάτης έψαξε κι βρήκε πόσο κοστίζει η διαμονή στην σουίτα που μένει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ο δημοσιογράφος τόνισε πως αυτό που τον ενοχλεί δεν είναι τόσο το ταξίδι εν μέσω πανδημίας αλλά η χλιδή που επιδεικνύεται μέσα από τα instastories της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Στη συνέχεια ο Μάνος Μαγιάτης πως η σουίτα 276 τ.μ. που φαίνεται στα instastories της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου κοστίζει 19.708 ευρώ τη βραδιά.

Η απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Μπορεί να είναι διακοπές στο Κάιρο, όμως όπως φαίνεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ενήμερη για τα σχόλια και την κριτική που δέχεται σχετικά με αυτό το ταξίδι.


Η παρουσιάστρια έδωσε τη δική της απάντηση… έμμεσα. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια αναδημοσίευσε στα Instastories της μια ανάρτηση διαδικτυακού της φίλου, ο οποίος παίρνει το μέρος της τονίζοντας στους επικριτές της, πως αν τους ενοχλεί απλά να μην παρακολουθούν τι «ανεβάζει».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου