Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Live News: Υπόθεση Νικολάου και πέντε νέοι φάκελοι από το ΣΕΗ στον Εισαγγελέα

Όλες οι εξελίξεις όπως παρουσιάστηκαν στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο...

Ραγδαίες μοιάζουν οι εξελίξεις, όπως παρουσιάστηκε στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο το απόγευμα της Παρασκευής, στον καλλιτεχνικό χώρο με τη συνέχιση του κύματος των καταγγελιών. 

Έτσι, σήμερα, ο πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Πασχάλης Τσαρούχας βρέθηκε εκ νέου στον Εισαγγελέα, Κώστα Σπυρόπουλο.

Ο γνωστός ηθοποιός παρέδωσε ακόμη πέντε φακέλους με νέα στοιχεία για υποθέσεις που σχετίζονται με μέλη του ΣΕΗ και αφορούν προσβολή της γεννετήσιας ελευθερίας. Και αυτοί οι νέοι φάκελοι αναμένεται να αξιολογηθούν από τις εισαγγελικές αρχές.

Παράλληλα, σύμφωνα με την απογευματινή εκπομπή του MEGA, σήμερα ανακοινώθηκε η παύση από τα καθήκοντα του του αναπληρωτή καλλιτεχνικού διευθυντή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, Νίκου Νικολάου. Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα ότι ο ηθοποιός, Νίκος Νικολάου εμπλέκεται σε υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης η οποία είναι περίπου 25 χρόνια πίσω. Ενημερώθηκε το Υπουργείο Πολιτισμού, ζήτησε εξηγήσεις από τον κ. Νικολάου και απευθύνθηκε και στις εισαγγελικές αρχές από τις οποίες περιμένει απάντηση για το αν υπάρχει τέτοια καταγγελία.

Στο μεταξύ, ωστόσο, αποφασίστηκε να προχωρήσει η παύση από τα καθηκοντά του μέχρι νεωτέρας και μέχρι να ξεκαθαρίσει η συγκεκριμένη υπόθεση.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου