Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Νέες μαρτυρίες για την καταδίωξη στη Λιοσίων: «Καρφώθηκε δίπλα σε μία κοπέλα με ένα μωρό στην αγκαλιά»

Από τύχη δεν υπήρξε κάποιο θύμα λένε όσοι βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των ανθρώπων που βρέθηκαν μπροστά στο σοβαρό τροχαίο που συνέβη στην οδό Λιοσίων το μεσημέρι της Πέμπτης μετά την κινηματογραφική καταδίωξη ενός κλεμμένου οχήματος από την αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες στο newsbeast.gr από καθαρή τύχη δεν υπάρχουν θανάσιμα τραυματισμένοι ενώ κάνουν λόγο για ένα αυτοκίνητο που «έτρεχε με 200 χλμ. και χτύπησε σε αρκετά σημεία πριν προσγειωθεί στο μηχανάκι και στο δέντρο».
Ο πρώτος αυτόπτης είπε «ήρθε ανάποδα με καμιά 200αρια χλμ. από πίσω του τον καταδιώκουν περιπολικά και μηχανές της αστυνομίας. Χτυπάει πρώτα στον τοίχο ενός μαγαζιού. Δίπλα υπάρχει μια κοπέλα που κρατάει στην αγκαλιά της ένα μωρό. Το αμάξι καρφώθηκε ακριβώς δίπλα της αλλά συνέχισε την πορεία του. Κοπάνησε έναν κάδο τον οποίο τον έστειλε μέσα σε άλλο μαγαζί και αφού συνέχισε έπεσε πάνω σε ένα μηχανάκι και τον αναβάτη του».

Ένας άλλος μάρτυρας αναφέρει ότι όταν έφτασε στο σημείο το αμάξι είχε ήδη καρφωθεί πάνω στο δέντρο ενώ ήταν στο οδόστρωμα και κάποια μηχανάκια. Μετά βγήκε και ένας από το αμάξι και ήταν και αυτός τραυματίας. Όσο γίνονται τα έργα έχει πάντα κόσμο σε αυτό το σημείο στη Λιοσίων. Εδώ το σημείο ήταν φρακαρισμένο».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου