Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Νίκος Αποστολόπουλος: «Θέλεις να ονομάσω τις σημερινές μεγαλοκυρίες που ήταν βίζιτες;»

Απασφάλισε κατά πάντων ο σχεδιαστής μόδας Νίκος Αποστολόπουλος!

Για το κίνημα #MeToo μίλησε ο Νίκος Αποστολόπουλος στη Real life και την δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα. Μέσα σε όλα, ο γνωστός σχεδιαστής δήλωσε… έτοιμος να αποκαλύψει πολλά πρόσωπα και καταστάσεις!

Ειδικότερα, ο Νίκος Αποστολόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πιστεύω ότι έπρεπε να ανοίξουν τα στόματα. Είμαι υπέρ του #MeToo. 

Δεν προέκυψε κάποια καταγγελία από τον χώρο της μόδας, γιατί ο χώρος της μόδας στη χώρα μας είναι ανύπαρκτος.

Βλέπω κάτι σχεδιαστές που ανοίγουν τα φιγουρίνια του ’50 και λένε ότι κάνουν μόδα. Ποια μοντέλα να πουν ότι παρενοχλήθηκαν; Θέλεις να σου ονομάδω τις σημερινές μεγαλοκυρίες που ήταν βίζιτες; Τι να πουν αυτές; Δεν υπάρχει ηθική αξιοπρέπεια».

«Πάντα αρπάζω τον ταύρο από τα κέρατα και τα χέρια μου θα βγάλουν ιδρώτα για να ποτίσουν την ξερή γη και να φυτρώσουν πράγματα. Είμαι ένας άνθρωπος που έχει καταστραφεί οικονομικά δύο φορές μέσα σε έξι μήνες» παραδέχθηκε, σε άλλο σημείο, ο γνωστός σχεδιαστής. «Έχω χάσει τα πιο αγαπημένα μου πρόσωπα. Στη ζωή μου έρχονται τα πάνω κάτω. Η ζωή μου είναι σαν να κάνω τσουλήθρα πάνω σε ένα ξυράφι και ταυτόχρονα να χορεύω σαν τον Ζορμπά, γελώντας. Συχνά βάζω το κεφάλι μου στη γη για να μην ακούγονται τα ουρλιαχτά μου».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου