Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση ετοιμάζονται για τριπλό μυστήριο

Το ευτυχισμένο ζευγάρι, Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση, ετοιμάζεται να βαφτίσει τις κόρες του, ενώ προγραμμάτισε τον θρησκευτικό γάμο μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Ησαΐα, χόρευε» και «baby bloom»! Ο Λευτέρης Πετρούνιας και τη Βασιλική Μιλλούση, σύμφωνα με όσα γράφει η Σάσα Σταμάτη στο Secret των Παραπολιτικών, θα παντρευτούν αρχές Δεκεμβρίου στον Αγιο Διονύσιο, στο Κολωνάκι, και στη συνέχεια θα ακολουθήσει δεξίωση στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία». Φυσικά, όλα αυτά εφόσον η κατάσταση με την πανδημία έχει επανέλθει σε μια κανονικότητα, χωρίς περιορισμούς στις εκδηλώσεις, για να γίνουν όλα όπως ονειρεύεται το ευτυχισμένο ζευγάρι.

Γι’ αυτό άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι το Μυστήριο έχει προγραμματιστεί εκείνη την περίοδο και βεβαίως μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Οσον αφορά τη βάφτιση των δύο κοριτσιών τους, θα γίνει διπλή στα τέλη Μαΐου περίπου και η αρχική σκέψη είναι να τελεστεί στο Γκολφ Γλυφάδας.

Την πρωτότοκη κόρη θα την ονομάσουν Σοφία και τη δευτερότοκη Ελένη. Είναι τα ονόματα της μαμάς του Λευτέρη και της Βασιλικής. Οι νονοί της Σοφίας θα είναι ο Χρήστος Μάστορας και ο παιδικός φίλος του Λευτέρη, Βασίλης Λαζαρίδης. Οι νονοί της Ελένης θα είναι ο στενός φίλος και συνεργάτης του Λευτέρη, Γιάννης Κρικρής, και η κολλητή παιδική φίλη και συναθλήτρια της Βασιλικής, Θάλεια Παλιαρούτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το λαμπερό ζευγάρι είχε κάνει ήδη πολιτικό γάμο το καλοκαίρι του 2019. Συγκεκριμένα, λίγους μήνες πριν γίνουν γονείς, ο  Λευτέρης Πετρούνιας και η  Βασιλική Μιλλούση παντρεύτηκαν. Τη χαρμόσυνη είδηση είχε κάνει γνωστή η Βασιλική μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε μία από τις φωτογραφίες το ζευγάρι ήταν ντυμένο στα λευκά και πόζαρε ευδιάθετο, ενώ σε άλλη φωτογραφία η τότε μέλλουσα μανούλα ήταν μαζί με τις φίλες της και έδειχνε τη βέρα του γάμου της. «Μια εβδομάδα η κυρία του κυρίου δεν είναι και άσχημα», είχε γράψει στη λεζάντα.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση, πάντως, είχαν ανακοινώσει μέσα από τα social media ότι επρόκειτο να γίνουν γονείς επίσης με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στους κρίκους και η πρώην αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής είχαν σκηνοθετήσει και είχαν ανεβάσει ένα χιουμοριστικό βίντεο στο κανάλι του Λευτέρη Πετρούνια στο YouTube.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου