Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Ο Πασχάλης Τσαρούχας ξανά στον εισαγγελέα με νέες καταγγελίες (βιντεο)

Οι δηλώσεις που έκανε ο Πασχάλης Τσαρούχας κατά την έξοδό του από την Ευελπίδων.

Ξανά στον εισαγγελέα με νέες καταγγελίες που έγιναν αυτές τις μέρες στο ΣΕΗ, βρέθηκε ο Πασχάλης Τσαρούχας το πρωί της Τρίτης. 

Περίπου μία ώρα διήρκησε η κατάθεση του προέδρου του πειθαρχικού συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών στον εισαγγελέα ενώπιον του οποίου προσκόμισε νέες καταγγελίες για σeξουαλική βία στο χώρο του θεάτρου. Κατά την έξοδό του μίλησε στους δημοσιογράφους.

«Επισκέφθηκα τον εισαγγελέα, σε συνέχεια προηγούμενης επίσκεψής μου, του έφερα κάποιους νέους φακέλους. Μας ευχαρίστησε, τον ευχαριστήσαμε για το ενδιαφέρον και αυτό είναι το μόνο που έχουμε να πούμε. Δεν μπορώ να πω αριθμό υποθέσεων, ούτε ποιους αφορούν.

Θα σας παρακαλέσω να ρωτάτε εμάς ότι ακριβώς θα θεωρούσατε ότι μπορείτε να ρωτήσετε και τον εισαγγελέα αν τον βλέπατε. Ακριβώς το ίδιο μπορούμε να πούμε. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να λέμε περισσότερα πράγματα. Ακολουθούμε τη διαδικασία πάρα πολύ αυστηρά και θα ήθελα να διαβεβαιώσω εκ μέρους όλης της διοίκησης του ΣΕΗ, ότι όσο λιγότερο μιλάμε τόσο πιο σωστά προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά.

Δεσμευτήκαμε ότι αν υπάρχει και κάτι άλλο, θα το φέρουμε και αυτό. Υπάρχουν διάφορες καταγγελίες, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω», αρκέστηκε να αναφέρει ο Πασχάλης Τσαρούχας.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου