Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

Πάτρα: Αντιεξουσιαστές πήραν στο κυνήγι βουλευτή της ΝΔ (βιντεο)

Χυδαία συνθήματα και καδρόνια στη διάρκεια αιμοδοσίας στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου

Γυναίκες από τον αντιεξουσιαστικό χώρο πήραν στο κυνήγι τη βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ, Χριστίνα Αλεξοπούλου στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα, στην διάρκεια εκδήλωσης αιμοδοσίας που διοργάνωσε το πολιτικό της γραφείο.

Οι γυναίκες πραγματοποιούσαν συγκέντρωση και στη συνέχεια έκαναν πορεία. Όταν είδαν την κ. Αλεξοπούλου άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα εναντίον της με αποτέλεσμα να υπάρξει αναστάτωση.

Κάποιες εξ αυτών πλησίασαν προς το σημείο που βρισκόταν η βουλευτής και η κ. Αλεξοπούλου φυγαδεύτηκε από στελέχη του πολιτικού της γραφείου.

Η ίδια βρέθηκε σήμερα το πρωί στην Κοινωνία Ώρα MEGA και μίλησε για την περιπέτειά της.

«Για να τιμήσουμε την ημέρα της γυναίκας συγκεντρωθήκαμε πολλοί σύλλογοι γυναικών και με τη συνδρομή νοσοκομείων οργανώσαμε αιμοδοσία στην πλατεία Γεωργίου. Στο σημείο βρέθηκαν κυρίες από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, αρχικά σε μία απόσταση. Λέγοντας χυδαία συνθήματα, άρχισαν να πλησιάζουν προς το μέρος μας, κρατώντας καδρόνια. Δεν ήταν πολιτική η εκδήλωσή μας. Αναγκάστηκα να φύγω από το σημείο όταν έφτασαν πολύ κοντά μας. Χτυπούσαν ρυθμικά τα κοντάρια στην πλατεία και δημιουργούσαν ένταση. Αποχώρισα για να συνεχιστεί η αιμοδοσία», είπε χαρακτηριστικά η κ. Αλεξοπούλου.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου