Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Ριφιφί στο Ψυχικό: Κοντά στην ταυτοποίηση κι άλλων DNA βρίσκονται οι αρχές

Δεν αποκλείεται η εμπλοκή περισσοτέρων ατόμων πλην του προφυλακισθέντα 58χρονου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τη διάρρηξη-μαμούθ τεσσάρων τραπεζικών θυρίδων που ανήκαν σε συζύγους γνωστών επιχειρηματιών σε υποκατάστημα του Ψυχικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές βρίσκονται κοντά στην ταυτοποίηση τουλάχιστον δύο DNA, χωρίς να αποκλείεται η εμπλοκή περισσοτέρων ατόμων στην υπόθεση.

Για την υπόθεση προφυλακιστέος κρίθηκε ο Βασίλης Γκουρούσης, ο οποίος διώκεται για διακεκριμένες κλοπές κατ΄εξακολούθηση, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο 58χρονος σύζυγος της γνωστής τηλεπερσόνας Τέτας Καμπουρέλη αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξή του στην υπόθεση, παρότι βρέθηκε στο DNA στις θυρίδες.

Πάντως, οι αρχές εκτός από το DNA του 58χρονου σε έλεγχο στο σπίτι του και σε θυρίδα που διατηρούσε στο ίδιο υποκατάστημα τραπέζης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, επτά κατσαβίδια, δύο αναδιπλούμενα μαχαίρια, ένα ρολόι χειρός μεγάλης αξίας και το χρηματικό ποσό 680 ευρώ και πλήθος παραστατικών και αποδείξεων.

Υπενθυμίζεται πως η συγκεκριμένη υπόθεση έγινε γνωστή στις 13 Νοεμβρίου του 2020, όταν μια κυρία, που διατηρούσε θυρίδα στο συγκεκριμένο υποκατάστημα, διαπίστωσε ότι η θυρίδα της είχε παραβιαστεί. Κατά δήλωσή της, μέσα στη θυρίδα είχε κοσμήματα αξίας άνω των τριών εκατομμυρίων ευρώ και χρηματικό ποσό άνω των 40.000 ευρώ. Στη συνέχεια υπήρξαν οι καταγγελίες και τριών ακόμη γυναικών, ότι βρήκαν παραβιασμένες και τις δικές τους θυρίδες. Κατά δήλωση των τεσσάρων γυναικών η συνολική αξία των τιμαλφών, που είχαν μέσα οι θυρίδες, ήταν κοσμήματα που η αξία τους υπολογίζεται στα πέντε εκατομμύρια ευρώ και χρηματικό ποσό άνω των 180 χιλιάδων ευρώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου