Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

Σπύρος Μπιμπίλας: «Με την Αννίτα Πάνια δεν έχω κανένα πρόβλημα»

"Έχω κατηγορηθεί ότι έχω εθισμό προς τις εκπομπές, δεν έχω κανέναν εθισμό" ομολόγησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Για την κόντρα που είχε μια μέρα πριν ο Σπύρος Μπιμπίλας με την Αννίτα Πάνια, η οποία επεκτάθηκε και στον αέρα του «Αννίτα Κοίτα», μίλησε ο ηθοποιός στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού το μεσημέρι της Κυριακής στον Alpha.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών θέλησε, μάλιστα, να δώσει τέλος στη συγκεκριμένη ιστορία.

Ειδικότερα, στη σύνδεση μέσω skype, ο Σπύρος Μπιμίλας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έχω αρνηθεί να βγω ούτε στη μικρότερη των εκπομπών και στον μικρότερο ραδιοφωνικό σταθμό της Ελλάδας. Έχω καταναλώσει πάρα πολύ πολύτιμο χρόνο για όλες αυτές τις εκπομπές, έχω κατηγορηθεί μάλιστα ότι έχω εθισμό προς τις εκπομπές, δεν έχω κανέναν εθισμό απλά πρέπει με σοβαρό τρόπο να διευκρινίζουμε ορισμένα πράγματα που αφορούν στο σωματείο μας. Δεν έχουμε τρελαθεί να είμαστε συνεχώς στις εκπομπές».

«Δεν έχω καμία τρέλλα να είμαι σε εκπομπές για να αυτοδιαφημιστώ και αυτό πρέπει να διευκρινιστεί. Με την Αννίτα δεν έχω κανένα πρόβλημα, την γνωρίζω από 18 χρονών και είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα με πάρα πολύ χιούμορ και εξυπνάδα» πρόσθεσε ο ηθοποιός. «Φυσικά και θα ξαναπάω στην εκπομπή της γιατί κάθε εκπομπής τον χρόνο τον χρησιμοποιώ με έξυπνο τρόπο για να περνάω τις γραμμές των ηθοποιών».

Έτσι, όπως ο Σπύρος Μπιμπίλας τοποθετήθηκε, ουδεμία κόντρα υφίσταται…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου