Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Συγκινήθηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου: Πω πω, ρώτα με για γάμους, ρώτα με για τα διαζύγια

«Τα παιδιά μου με έχουν κάνει πάρα πολύ υπερήφανη»

Ταξίδι στο παρελθόν τκαι στα πρώτα της βήματά της στο τραγούδι έκανε η Νατάσα Θεοδωρίδου καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια θυμήθηκε την πρώτα φορά που άκουσε τραγούδι της στο ραδιόφωνο και συγκινήθηκε.

«Ζούσα στη Βούλα τότε, μόλις είχα έρθει από Θεσσαλονίκη. Ζήτησα να μάθω κατά που πέφτει η θάλασσα για να μείνω κοντά. Βρήκα ένα επιπλωμένο σπίτι.

Είχα και την μεγάλη μου κόρη τότε μαζί, 1,5 χρονών και δεν ήξερα τι θα συμβεί. Θέλησα να είμαι οχυρωμένη ότι αν δεν πετύχει κάτι, να επιστρέψω στην πόλη μου. Ήμουν για κάποιο λόγο στα βόρεια προάστια και κατέβαινα με το αυτοκίνητο την Κηφισίας και ακούω το τραγούδι μου, το “Δίχως λόγο και αφορμή” και σταμάτησα στην άκρη.

Συγκινούμαι πολύ τώρα που το λέω. Το απόλαυσα μόνη μου. Ξέρεις στη ζωή μου ενώ συνέβαινε κάτι καλό, παράλληλα τελείωνε κάτι άλλο. Ήταν μια αρχή κι ένα τέλος και μου έλειπε κι η Θεσσαλονίκη. Πω πω ρώτα με για γάμους, ρώτα με για τα διαζύγια, αυτά τα λέω εύκολα. Είδες τι παθαίνω με το τραγούδι; Ναι, πάμε σε διαφημίσεις» είπε.

«Τα παιδιά μου με έχουν κάνει πάρα πολύ υπερήφανη»

Η Νατάσα Θεοδωρίδου απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου, αλλά είπε ότι θα ήθελε να ξαναβρεί έναν έρωτα που να την ξεκουράσει και να μοιραστούν μαζί τα βάρη της ζωής. «Θα ήθελα έναν ωραίο τύπο, έναν μάγκα που να με πάει μια ωραία βόλτα στη ζωή» τόνισε.

Αναφέρθηκε και στις καταγγελίες σεξουαλικών παρενοχλήσεων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

«Είναι κάτι θλιβερό, θα ήταν αδύνατο να υποστώ κάτι τέτοιο. Στον χώρο μας δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο. Σαφέστατα, είμαι με την πλευρά αυτών που έχουν βιώσει αυτό το άγριο συναίσθημα και θέλω να τιμωρηθούν οι άνθρωποι που έχουν λειτουργήσει έτσι γιατί ενέχει μία κακία. Είναι καθάριο και ωραίο που γίνονται οι αποκαλύψεις και και μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους» είπε.

Με αυτή την αφορμή μίλησε και για τις κόρες της.

«Δεν μιλήσαμε αλλά δεν χρειάζεται. Μεγαλώνουν τα παιδιά σε ένα περιβάλλον και αντιλαμβάνονται πως είναι η ζωή και πώς πρέπει να λειτουργήσουν» ανέφερε.

«Τα παιδιά μου με έχουν κάνει πάρα πολύ υπερήφανη γιατί εφόσον δεν τα κατάφερα στην προσωπική μου ζωή με τους μπαμπάδες τους πήρα την ευθύνη τους παρόλο που οι πατεράδες τους είναι εξαιρετικοί άνθρωποι, η ευθύνη είναι σε αυτόν που είναι τα παιδιά μαζί του» είπε και συνέχισε: Είχα βάρος ότι έχω διπλή δουλειά τώρα. Αυτά τα πλάσματα με έβγαλαν ασπροπρόσωπη, είναι καλοί άνθρωποι για την κοινωνία».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου