Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021

Τι απαντά το Θριάσιο για την παροχή οξυγόνου που στερεύει

Το νοσοκομείο έχει προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την επίλυση του προβλήματος

Το Θριάσιο νοσοκομείο προχωράει στην ενίσχυση του δικτύου οξυγόνου μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος για τα αποθέματα που είναι οριακά.

Συγκεκριμένα το νοσοκομείο με ανακοίνωσή του περιγράφει όλες τις ενέργειες στις οποίες έχουν προβεί τονίζοντας: «Πάντα με γνώμονα την ασφάλεια των νοσηλευόμενων συμπολιτών μας, το Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας Θριάσιο κάνει και θα συνεχίσει να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να την εξασφαλίσει».

Η ανακοίνωση

«Σε συνέχεια του εγγράφου του Διευθυντή της τεχνικής υπηρεσίας, το Νοσοκομείο μας έχει ήδη προβεί σε ενέργειες ενίσχυσης του δικτύου οξυγόνου, καθώς και σε εναλλακτικές λύσεις για την περίπτωση πτώσης της πίεσης.

Πιο συγκεκριμένα έχει αυξηθεί η πίεση του κεντρικού δικτύου και έχει αυξηθεί η παροχή οξυγόνου στις Κλινικές που χρειάζεται.

Επιπλέον, το Νοσοκομείο μας έχει προμηθευτεί μεγάλο αριθμό μεγάλων φορητών φιαλών που μπορούν να αυξάνουν την πίεση τοπικά, όπου ενδεχομένως θα υπάρξουν αυξημένες ανάγκες (Κλινικές Covid), ενώ ολοκληρώθηκαν σήμερα το πρωί οι εργασίες ενίσχυσης του κεντρικού δικτύου.

Να σημειωθεί ότι η λύση με τις μεγάλες φορητές φιάλες που “κουμπώνουν” στο δίκτυο, δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιηθεί.

Πάντα με γνώμονα την ασφάλεια των νοσηλευόμενων συμπολιτών μας, το Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας Θριάσιο κάνει και θα συνεχίσει να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να την εξασφαλίσει»

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου