Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Τροχαίο στην Κρήτη για τον υπαρχηγό του Λιμενικού – Δείτε τις εικόνες

Πώς συνέβη το ατύχημα - Όλοι είναι καλά στην υγεία τους

Άγιο είχε ο νέος υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος, Γιώργος Αλεξανδράκης ο οποίος συνόδευε τον υπουργό Ναυτιλίας, Γιάννη Πλακιωτάκη κατά την επίσκεψή του δεύτερου στην Ιεράπετρα της Κρήτης και αυτό γιατί έπεσαν θύματα τροχαίου.

Όλα συνέβησαν σήμερα, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο κ. Αλεξανδράκης μαζί με τον οδηγό του, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο διερχόμενο όχημα στον περιφερειακό δρόμο της Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Ιεράπετρα και συγκεκριμένα στα φανάρια που οδηγούν προς τη Μακρυλιά.

Στο σημείο μετά από λίγα λεπτά βρέθηκαν άνδρες της τροχαίας Ιεράπετρας για να καταγράψουν το περιστατικό και να διερευνήσουν κάτω από ποιες συνθήκες έγινε το τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές και στα δύο οχήματα που ενεπλάκησαν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το δεύτερο όχημα παραβίασε την προτεραιότητα του σηματοδότη, ενώ το ευτύχημα είναι ότι ο νέος υπαρχηγός του Λιμενικού δεν τραυματίστηκε και είναι καλά στην υγεία του, ενώ ο οδηγός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Δείτε τις φωτογραφίες του newsbeast.gr

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου