Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Βασίλης Γκουρούσης: Απολογείται για την κλοπή – μαμούθ τεσσάρων θυρίδων στο Ψυχικό

Για «παγίδα» και «στημένη υπόθεση» κάνει λόγο η σύζυγός του Τέτα Καμπουρέλη

«Μάχη» για να πείσει ότι είναι αθώος αναμένεται να δώσει ενώπιον του ανακριτή ο Βασίλης Γκουρούσης ο οποίος φέρεται αναμεμιγμένος στην κλοπή – μαμούθ τεσσάρων τραπεζικών θυρίδων που ανήκαν σε συζύγους γνωστών επιχειρηματιών σε υποκατάστημα του Ψυχικού.

Ο 58χρονος σύζυγος της γνωστής τηλεπερσόνας Τέτας Καμπουρέλη, ο οποίος διώκεται για διακεκριμένες κλοπές κατ΄ εξακολούθηση, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων, αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται και τις τελευταίες ώρες σε συνεργασία με τους συνηγόρους του Αντώνη Βουλγαράκη και Βασίλη Σερεμέτη προετοιμάζει την υπεράσπιση του ώστε με την απολογία του, σύμφωνα με τους νομικούς του παραστάτες, να «τοποθετήσει την υπόθεση στην πραγματική της βάση».

Στο πλευρό του βρίσκεται η οικογένεια του με την σύζυγο του γνωστή αισθητικό Τέτα Καμπουρέλη να δηλώνει με βεβαιότητα ότι είναι αθώος κάνοντας λόγο για «παγίδα» και «στημένη υπόθεση».

Η Τέτα Καμπουρέλη, μάλιστα, σημειώνει με νόημα πως στο συγκεκριμένο υποκατάστημα διαθέτουν εδώ και χρόνια δική τους θυρίδα.

Σύμφωνα με την αισθητικό, αστυνομικοί έψαξαν τόσο το σπίτι όσο και το κατάστημά της, ξηλώνοντας ακόμη και τα air-condition χωρίς να βρουν κανένα στοιχείο που να σχετίζεται με την υπόθεση.

Τον «πρόδωσε» το DNA

Ωστόσο, σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, αυτό που βάρυνε ήταν το DNA που εντοπίστηκε στο εσωτερικό παραβιασμένης θυρίδας κατά τη διάρκεια αυτοψίας που έγινε στο χώρο από ειδικά κλιμάκια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και ταυτοποιήθηκε με τον κατηγορούμενο επιχειρηματία. Η υπεράσπιση του 58χρονου, που εμφανίζεται να είχε στο παρελθόν εμπλοκή σε απάτες, σε μια προσπάθεια να αποδυναμώσει την κατηγορία φέρεται να αναφέρεται στον εντοπισμό «μίγματος DNA» το οποίο ανήκει στον επιχειρηματία, την κάτοχο της θυρίδας και ενός τρίτου ατόμου. Μάλιστα, φέρεται να προβάλλει τον ισχυρισμό ότι το DNA του κατηγορούμενου μεταφέρθηκε στο κουτί της συγκεκριμένης θυρίδας όταν ανοίχτηκε σε τραπέζι που χρησιμοποιείται στον συγκεκριμένο χώρο.

Πάντως, συνδυάζοντας τα στοιχεία στο «μικροσκόπιο» της αστυνομίας μπήκαν τόσο το βιντεοληπτικό υλικό από την τράπεζα όσο και το περιεχόμενο των διερρηγμένων θυρίδων και του πιθανού χρόνου διάπραξης των κλοπών. Στο υλικό αυτό φέρεται να καταγράφεται ο κατηγορούμενος με μια τσάντα με την οποία, όπως εκτιμούν οι αρχές, μετέφερε τα κλοπιμαία.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου