Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Ο σύζυγος τη βγάζει σeξι φωτογραφίες και βίντεο με sex toys για το OnlyFans – Πόσα βγάζει το ζευγάρι

Ο γάμος μας είναι πιο δυνατός από ποτέ, δηλώνουν

Οσύζυγος της Kelly Stark είναι πληροφορικός και έχει μια καλοπληρωμένη δουλειά 250.000 δολαρίων τον χρόνο.

Αυτό δεν του στερεί ωστόσο τη δυνατότητα να ασχολείται και με κάτι ακόμα: να βγάζει προκλητικές φωτογραφίες και βίντεο τη σύζυγό του για τα μάτια άλλων αντρών.

«Ποιος δεν θέλει να βγάζει σeξι φωτογραφίες τη σύντροφό του;», διερωτάται ο σύζυγος και πατέρας δύο παιδιών μιλώντας στη New York Post, «εγώ το κάνω αυτό και χρηματοδοτώ έτσι τις επόμενες διακοπές μας!».

Το ζευγάρι ανεβάζει το αποκαλυπτικό υλικό της γυναίκας στη δημοφιλή πλατφόρμα OnlyFans, όπου οι χρήστες πληρώνουν στη Stark συνδρομή 9,99 δολαρίων τον μήνα για να απολαμβάνουν τις γυμνές εικόνες της.

Όσοι μπορούν μάλιστα να πληρώσουν 25 δολάρια το λεπτό, βλέπουν και τα βίντεο που φτιάχνει η σύζυγος με χρήση ερωτικών βοηθημάτων. «Είναι κάτι διασκεδαστικό που κάνουμε μαζί», λέει η 45χρονη.

Το ζευγάρι βγάζει 6.000 δολάρια τον μήνα κατά μέσο όρο και ένα ποσοστό πηγαίνει στα ακριβά δίδακτρα που πληρώνει εκείνη σπουδάζοντας νοσηλευτική.

Ο σύζυγος, που δεν κατονομάζεται κατά τη θέλησή του, λέει μάλιστα πως ο γάμος τους, που κρατά εδώ και 18 χρόνια, είναι πιο δυνατός από ποτέ. «Δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό εκεί έξω», λέει, αναγνωρίζοντας στη σύζυγό του πως κάνει ό,τι μπορεί για να διατηρείται σε φόρμα.

Η Stark ξεκίνησε την περιπέτεια του OnlyFans το καλοκαίρι του 2019, όταν κάποιοι από τους 167.000 φίλους της στο Instagram τής ζήτησαν να δουν περισσότερες εικόνες της…

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου