Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; 

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα

Κριός

Είναι μια σημαντική μέρα και θα πρέπει να αξιοποιήσεις τη διαίσθησή σου με την ετήσια συνάντηση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα. Είναι μια ωραία στιγμή για να έρθεις σε επαφή με τα όνειρα και τα συναισθήματά σου, αποφεύγοντας βέβαια τις υπερβολές.

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον κοινωνικό σου τομέα και αλληλεπιδρά με τον Ερμή και τον Δία αυξάνοντας την επιθυμία σου να συνδεθείς με τους άλλους. Μπορείς να εμπιστευτείς επαγγελματικές γνωριμίες και να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Συμπεριέλαβε τον ερωτικό σύντροφό σου στα όνειρα σου. Εσύ που είσαι μόνη, το πλανητικό σκηνικό φέρνει σημαντικές και ευχάριστες αλλαγές.

Ταύρος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου. Ωστόσο η ευθυγράμμισης του Ήλιου με τον Ποσειδώνα ενθαρρύνει σήμερα τη διακοπή των κανόνων. Αυτή η διέλευση μπορεί να ξυπνήσει λαχτάρα για τους συγγενείς, τη φιλία και τη συμμετοχή σε συναισθηματικό και ψυχικό επίπεδο. Πρόσεξε και ενίσχυσε τις σχέσεις σου με άτομα κύρους στα εργασιακά. Ο ερωτικός σύντροφός σου, σου ανταποδίδει τα όσα του προσφέρεις. Εσύ που είσαι μόνη, εξοικονόμησε χρόνο για την κοινωνικότητά σου.

Δίδυμοι

Με τη Σελήνη ευθυγραμμισμένη με τον Δία αναζητάς ελευθερία. Επίσης ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας συναντιούνται σήμερα δίνοντας έμφαση στα όνειρα, τη φαντασία και τα ιδανικά σου. Αυτή η ετήσια συνεργασία σε εμπνέει να κάνεις μεγάλα όνειρα και να φωτίσεις – εστιάσεις στους υψηλότερους στόχους σου. Εντοπίζεις ακριβώς τα σημεία που χρειάζονται ενίσχυση οι επαγγελματικές φιλοδοξίες σου. Προετοίμασε και κάνε μια έκπληξη στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες δίνουν νόημα στην καθημερινότητά σου.

Καρκίνος

Η διέλευση της Σελήνης στον τομέα της οικειότητας τείνει σήμερα να τραβά την προσοχή σε κρυμμένες τάσεις και σημεία της ζωής σου. Μια άλλη επιρροή σήμερα στο παιχνίδι, αυτή της ευθυγράμμισης του Ήλιου με τον Ποσειδώνα ενθαρρύνει τη φαντασία και προωθεί την απελευθέρωση της έντασης και της δυσαρέσκειας ή την αγκαλιά της συμπόνιας. Η μέρα στα εργασιακά είναι λίγο κουραστική όμως και αποδοτική. Ασχολήσου λίγο σοβαρά με τα προβλήματα ή την ψυχολογία του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία ανεβάζει τη διάθεσή σου.

Λέων

Ο κυβερνήτης σου Ήλιος δημιουργεί τον ετήσιο σύνδεσμό του με τον Ποσειδώνα ο οποίος φωτίζει τις πιο ιδεαλιστικές σου επιθυμίες και τις πνευματικές σου ανάγκες, ιδίως αυτές που σχετίζονται με τις σχέσεις. Οι εφαρμοσμένες ήδη ιδέες σου στα εργασιακά αρχίζουν να αποδίδουν. Είναι ιδανική η μέρα για να βελτιώσεις το επίπεδο της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ενδιαφέρουσες γνωριμίες προβλέπονται για το επόμενο διάστημα.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα καθώς και η ευθυγράμμιση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα εμφανίζονται στον τομέα των συνεργασιών σου και κυριαρχούν τα δημιουργικά στοιχεία. Απόφυγε καταστάσεις ή άτομα που εξαντλούν την ενέργειά σου, μιας και είναι λίγο δύσκολο να βάλεις όρια. Είναι μια σημαντική στιγμή για να κάνεις μια προσπάθεια προκειμένου να βελτιώσεις το επίπεδο της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάνε τα ξεκαθαρίσματα τόσο στα συναισθήματα και τις ανάγκες σου όσο και στα άτομα που σε περιβάλλουν.

Ζυγός

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον δημιουργικό σου τομέα και μπορεί να αναζητήσεις έναν τρόπο που θα σε βοηθήσει να περάσεις καλά και να εκφραστείς. Ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα ενώνονται τώρα και είναι η κατάλληλη στιγμή να σκεφτείς τρόπους με τους οποίους θα μπορείς να ενσωματώσεις τις πνευματικές ή συναισθηματικές σου ανάγκες στις καθημερινές σου ρουτίνες. Μην χάσεις την ευκαιρία να απολαύσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου, επειδή θα σε παρασύρουν οι υποχρεώσεις σου. Εσύ που είσαι μόνη, προτοιμάσου για συγκλονιστικές αλλαγές.

Σκορπιός

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας τονίζοντας την ανάγκη σου για περισσότερη απλότητα και εξοικείωση. Ακόμα κι έτσι, ο ετήσιος συνδυασμός Ήλιου – Ποσειδώνα σε ενθαρρύνει για περισσότερη φαντασία. Αυτή η ευθυγράμμιση συμβαίνει στον τομέα της δημιουργικότητας και μπορεί να μεγιστοποιήσει τα συναισθήματα της λαχτάρας, εάν έχεις παραμελήσει ορισμένες ανάγκες σου. Στα επαγγελματικά κερδίζεις συμμάχους κι αυτό εξυπηρετεί τα σχέδια και τους στόχους σου. Είναι μια καλή μέρα να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι κατακτήσεις σου αυξάνονται από εκεί που δεν το περιμένεις.

Τοξότης

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της επικοινωνίας και τα προσωπικά ενδιαφέροντά σου είναι πολλά. Ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας ευθυγραμμίζονται σήμερα στον ηλιακό 4ο οίκο σου και αυτή η ετήσια διέλευση μπορεί να προκαλέσει λαχτάρα για καλύτερες συνθήκες στην προσωπική σου ζωή. Ο Ήλιος δίνει έμφαση σε προβλήματα που λειτουργούν κάτω από την επιφάνεια, δεν είναι όμως ιδανικές οι συνθήκες για δεσμεύσεις ή αποφάσεις. Μπορείς να περιμένεις εκπλήξεις και όμορφες στιγμές με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση είναι ένα πιθανό σενάριο.

Αιγόκερος

Η διέλευση της Σελήνης στον τομέα των πόρων σου σήμερα πιθανά να σου δημιουργήσει μια ανασφάλεια ως προς το μέλλον. Ωστόσο ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον Ποσειδώνα ενθαρρύνοντάς σε να συνδεθείς με τις πνευματικές σου ανάγκες και τα όνειρά σου. Μπορείς να επικοινωνείς με ιδιαίτερα δημιουργικούς τρόπους και έχεις ενδιαφέρουσες ιδέες για στρατηγικές μάρκετινγκ ή προώθησης. Το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται σημαντικά. Εσύ που είσαι μόνη, μια είδηση ή εξέλιξη σε χαροποιεί.

Υδροχόος

Η έκφραση του εαυτού σου μέσω αυθόρμητων, ελκυστικών και ίσως ασυνήθιστων δραστηριοτήτων μπορεί να εμπλουτιστεί. Επίσης σήμερα η ευθυγράμμιση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στον τομέα των πόρων σου, υπογραμμίζει τα όνειρά σου, τις φαντασιώσεις, τις ελπίδες και τα ιδανικά και ενδεχομένως και περιοχές απογοήτευσης ανάλογα με τις τρέχουσες καταστάσεις. Μικρές καθυστερήσεις στα εργασιακά αντιμετώπισέ τες με υπομονή καθώς δεν ανατρέπουν τα σχέδιά σου. Κάντε κοινά όνειρα για το μέλλον με τον αγαπημένο σου χωρίς να επηρεάζεστε από τα όσα συμβαίνουν αυτήν την περίοδο. Εσύ που είσαι μόνη, ένα πρόσωπο ίσως και μια καινούρια κατάκτηση εκδηλώνεται με εντυπωσιακό τρόπο.

Ιχθείς

Σήμερα χρειάζεσαι περισσότερη ξεκούραση, μυστικότητα ή μια αναζωογονητική αλλαγή ρυθμού. Η ετήσια συνάντηση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα συντονίζει τον εσωτερικό κόσμο σου με τη διαίσθησή σου. Μην παρασύρεσαι σε υπερβολικές αντιδράσεις ή και αποφάσεις στα εργασιακά. Τρυφερό, συμπονετικό και ρομαντικό το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις και μην ενθουσιάζεσαι με την πρώτη ματιά. Παρόλα αυτά απόλαυσε το φλερτ.

Λίτσα Πετρίδη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου