Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου;

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα

Κριός

Με κάποιες δύσκολες πτυχές της Σελήνης σήμερα μπορεί κάποιες αλληλεπιδράσεις να είναι απογοητευτικές και ενδέχεται να φέρουν στην επιφάνεια κάποιες κρυμμένες επιθυμίες.

Παράλληλα ο ενθουσιασμός για τα προσωπικά ενδιαφέροντά σου, τα έργα ή τις σπουδές σου αυξάνεται. Συγκεντρώσου περισσότερο στις εργασιακές σου υποχρεώσεις και μην αφήνεις το κλίμα έντασης να σε επηρεάσει. Η συντροφιά του αγαπημένου σου σε χαλαρώνει και ζεσταίνει την καρδιά σου. Εσύ που είσαι μόνη, βάλε φρένο σε δυσάρεστες σκέψεις του παρελθόντος.

Ταύρος

Με τη Σελήνη στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας μεγαλώνει η ανάγκη σου για σταθερότητα και ασφάλεια, για αυτό έχεις τη διάθεση να βρεθείς και να προσεγγίσεις ψυχικά τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η έντονη ανάγκη σου για ανεξαρτησία, η επιθυμία σου να πετύχεις τους στόχους σου και η ένταση που προσπαθείς για την καριέρα σου, μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις κάποιες μικρές απογοητεύσεις, οι οποίες είναι πρόσκαιρες. Στη συναισθηματική σου ζωή διατηρούνται οι ισορροπίες και παρουσιάζονται ευκαιρίες.

Δίδυμοι

Αυτή είναι μια πολυάσχολη μέρα με το φεγγάρι να προκαλεί το ενδιαφέρον και την περιέργειά σου. Είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση περισσότερο διανοητική. Η ορμή των καθηκόντων στα εργασιακά μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη και διαφωνίες. Θα σου δώσει εξαιρετική ικανοποίηση το να φτάσεις στην καρδιά ενός θέματος που σε απασχολεί στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αρχίζεις να ωριμάζεις συναισθηματικά και πλέον ξέρεις τι ακριβώς χρειάζεσαι από έναν σύντροφο.

Καρκίνος

Το πρακτικό όραμά σου είναι ισχυρό σήμερα και θα μπορούσες να νιώσεις μια ισχυρή αίσθηση κατεύθυνσης και υποστήριξης. Ορισμένες εντάσεις όμως θα μπορούσαν να δημιουργηθούν σήμερα και ίσως δυσαρέσκεια σχετικά με κάποια οικονομικά ζητήματα. Δύσκολα θα συμβιβαστείς. Να προσέχεις επίσης ώστε να μην οδηγηθείς σε λάθη στα εργασιακά από τον ενθουσιασμό σου ή από τη βιασύνη σου. Παρορμητικά λόγια από πλευράς σου μπορεί να πληγώσουν τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ξεκαθάρισε τις ανάγκες και τα συναισθήματά σου πριν κάνεις πράγματα που είναι βέβαιο πως θα μετανιώσεις.

Λέων

Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για την εφαρμογή της λογικής σκέψης σε ένα θέμα ή πρόβλημα. Σελήνη περνά τη μέρα στο δικό σου ζώδιο και αυτή η διέλευση μπορεί να προκαλέσει την επιθυμία να ξεκινήσεις εκ νέου ή να απολαύσεις μια ξεχωριστή εμπειρία. Αναζητάς αναγνώριση στα εργασιακά όμως μην κινείσαι βιαστικά. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι στον ερωτικό σύντροφό σου και τα λόγια που λες. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις τη δυνατότητα της επιλογής κι αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτείς σωστά.

Παρθένος

Μην φοβάσαι να εκφράσεις τα όριά σου αν είναι απαραίτητο, καθώς η Σελήνη σήμερα υπογραμμίζει την ανάγκη σου για ανάπαυση. Φρόντισε να διατηρήσεις το καλό επίπεδο στις συναδελφικές και εργασιακές σχέσεις σου. Απόφυγε τις συζητήσεις που αφορούν στα οικονομικά, εάν έχεις κοινό πορτοφόλι με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήνεσαι σε παράνομες ή κρυφές καταστάσεις.

Ζυγός

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον κοινωνικό σου τομέα και ευνοεί την καλή παρέα, τα όνειρα, τις επιθυμίες και τις ελπίδες. Αναγνώρισε τα συναισθήματα που έρχονται στην επιφάνεια ακόμα κι αν φαίνονται παράλογα, αλλά λάβε υπόψη σου πως δεν πρέπει να βιάζεσαι. Πρακτικά θέματα στα εργασιακά αποσπούν το μεγαλύτερο κομμάτι του ενδιαφέροντός σου. Εξασφάλισε χρόνο για τον ερωτικό σύντροφό σου και απομόνωσε τις προσωπικές σκέψεις σου. Εσύ που είσαι μόνη, διαχειρίσου το φλερτ κυρίως στα εργασιακά με διακριτικότητα.

Σκορπιός

Η Σελήνη διέρχεται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος όλη μέρα και μπορεί να σε βάλει σε έναν πιο υπεύθυνο ή φιλόδοξο τρόπο σκέψης. Είσαι εστιασμένη στους εργασιακούς στόχους σου, τσεκάρεις την πρόοδό σου και αυτό σε παρακινεί να μπεις πιο ενεργά στο παιχνίδι. Προστάτευσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου από στιγμές έντασης. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία ίσως να σε απογοητεύσει.

Τοξότης

Είχες μερικές μέρες για προβληματισμό και τώρα ενδιαφέρεσαι περισσότερο να ξεφύγεις από το συνηθισμένο, αλλά και να επεκτείνεις τις εμπειρίες σου. Ωστόσο μερικές από τις σημερινές μετακινήσεις της Σελήνης μπορεί να προκαλέσουν μικρές απογοητεύσεις και συγκρούσεις. Οι διαφορές απόψεων επίσης μπορεί να εμφανιστούν έντονα και το αίσθημα ανυπομονησίας μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Απόφυγε τις σημαντικές και σοβαρές συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μείνε μακριά από παρελθοντικές καταστάσεις που σε έχουν πληγώσει.

Αιγόκερος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον 8ο ηλιακό σου οίκο και κοιτάς τον κόσμο λίγο διαφορετικά αναλαμβάνοντας το ρόλο του παρατηρητή. Αναζητάς δραστηριότητες που τραβούν και ελκύουν την προσοχή προκειμένου να αυξήσεις τις γνώσεις και εμπειρίες σου. Ο Άρης επίσης ενισχύεται σήμερα και αύριο βοηθώντας σε να επικοινωνήσεις με την επιθυμία σου για παραγωγή και οργάνωση. Η σχέση με τον αγαπημένο σου κινδυνεύει από εντάσεις και παρεξηγήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες απογοητεύσεις είναι προσωρινές.

Υδροχόος

Με τις τεταμένες πτυχές της Σελήνης σήμερα, εσύ αλλά και οι άλλοι έχετε την τάση να παίρνετε τα πράγματα πιο προσωπικά με αποτέλεσμα να υπάρξουν εντάσεις. Κάποιος μπορεί να σε παρακινήσει να αναλάβεις δράση ή να κάνεις κάτι διασκεδαστικό και ενδιαφέρον. Κάποιες καθυστερήσεις στα εργασιακά αντιμετώπισέ τες με υπομονή. Συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας επικρατούν από πλευράς σου και δημιουργούν σύννεφα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην γίνεσαι ανυπόμονη.

Ιχθείς

Θα ήταν ιδανικό σήμερα να απομονώσεις τα συναισθήματα και να λειτουργήσεις με τη λογική για καλύτερα αποτελέσματα. Εργασιακές εκκρεμότητες πιθανά να αποδιοργανώσουν το πρόγραμμά σου. Ωστόσο ο Άρης στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου εξασφαλίζει όμορφες και χαλαρές στιγμές. Δείξε διαλλακτικότητα στις συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες εξελίξεις φαίνεται να μην σε ικανοποιούν.

Λίτσα Πετρίδη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου