Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor - Η κόκκινη ομάδα έχασε στο αγώνισμα ασυλίας κι αποφάσισε ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα.

Η πρώτη δοκιμασία ασυλίας για αυτήν την εβδομάδα ολοκληρώθηκε στο Survivor και μια ομάδα βρέθηκε ηττημένη στο τέλος της βραδιάς.

Οι παίκτες των δύο ομάδων έπρεπε κι αυτήν την φορά να χρησιμοποιήσουν την δύναμή τους και την ακρίβειά τους σε στόχους για να φέρουν την πολυπόθητη νίκη που θα τους δώσει την ασυλία. Η κόκκινη ομάδα τα βρήκε ιδιαίτερα σκούρα, με τους μπλε να μεγαλώνουν την διαφορά και με τους πρώτους τελικά να δέχονται συντριπτική ήττα.

Στο συμβούλιο του νησιού την πλειοψηφία των αρνητικών ψήφων συγκέντρωσε ο Τριαντάφυλλος για το γεγονός ότι στο αποψινό αγώνισμα έφερε ήττες, καθώς αγωνίστηκε με πρόβλημα στο πόδι του.

O πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα είναι ο Τριαντάφυλλος που ανέφερε: «Ήθελα να αγωνιστώ γιατί ένιωσα το πόδι μου καλύτερα. Την στιγμή που πήγα να κάνω ζέσταμα για το πόδι μου με ειρωνεύονταν. Από εκεί και πέρα οκτάδα με ψηφίσατε αλλά θα με κρίνει ο κόσμος για αυτά που έχουν δει και θα αποφασίσουν. Δεν σας φοβάμαι, πάντα έτσι πορεύομαι. Την Τετάρτη θα δούμε το αποτέλεσμα. Θα φύγω όποτε θέλει ο κόσμος κι όχι όποτε θέλει η οκτάδα.»

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου