Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα

Κριός

Οι σημερινές ενέργειες σε φέρνουν σε επαφή με αυτό που αγαπάς και εκτιμάς. Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον τομέα των συνεργασιών σου και μπορεί να ξυπνήσει συναισθήματα και επιμονή.

Είναι μια καλή στιγμή για να συνδεθείς με τους άλλους και ίσως ανακαλύψεις ότι η ψυχική ενδυνάμωση που χρειάζεσαι προέρχεται μέσα από τη βοήθειά τους. Έκφρασε τα συναισθήματά σου αβίαστα στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ανανέωσε το στυλ και την εμφάνισή σου.

Ταύρος

Η σημερινή Πανσέληνος σου ανοίγει τα μάτια σε ένα θέμα εργασίας ή υγείας, τομείς που χρειάζονται περισσότερο την προσοχή σου. Σου ζητά ίσως να διαχειριστείς τις καθημερινές σου υποχρεώσεις με περισσότερη ακρίβεια, αποφασιστικότητα και συγκέντρωση. Διαχειρίσου το χρόνο σου σωστά και μην παραμελείς τις ανάγκες του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και βάλε τις σκέψεις σου σχετικά με το παρελθόν σε μια τάξη.

Δίδυμοι

Η σημερινή Πανσέληνος εμφανίζεται στον τομέα της χαράς και μπορεί να υπάρξουν έντονα συναισθήματα ή ακόμα και κοινωνικά πυροτεχνήματα ευκαιριών. Επίσης θαμμένα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια και χρειάζονται προσοχή. Η σχέση με τον αγαπημένο σου είναι στην απόλυτη εστίαση σου για αυτό και του αφιερώνεσαι ψυχή και σώμα. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν σε απασχολεί για μια ακόμη φορά και ίσως είναι η στιγμή να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος σήμερα μπορεί να είναι εξαιρετικά αποκαλυπτική και ρομαντική. Είναι καιρός να αναγνωρίσεις τα συναισθήματά σου για ένα θέμα και στη συνέχεια να κατευθύνεις τη ζωή σου λαμβάνοντας υπόψη αυτήν τη νέα γνώση. Μια ταπεινή προσέγγιση μπορεί να κάνει θαύματα για την επαγγελματική σου ζωή και τη φήμη σου. Ενίσχυσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου και εξομολογήσου του την αγάπη σου. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες και ανέλπιστες ειδήσεις φέρνει η μέρα.

Λέων

Η Πανσέληνος σήμερα ενισχύει την ανάγκη να εκφραστείς ή να τηρήσεις μια προθεσμία. Ίσως πάλι να έρχονται νέα που προωθούν τις υποθέσεις σου. Επίσης μπορεί να υπάρξουν ανακαλύψεις που αφορούν ιδέες, μάθηση, επικοινωνίες οι οποίες με τη σειρά τους μπορούν να σε παρακινήσουν να κάνεις αλλαγές και βελτιώσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να προσπαθήσεις να καλύψεις τα κενά που νιώθεις να υπάρχουν στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες πρόσφατες γνωριμίες σε εκπλήσσουν ευχάριστα.

Παρθένος

Η σημερινή Πανσέληνος σου δίνει τη δυνατότητα να αναθεωρήσεις και να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Αναγνωρίζεις επίσης την ανάγκη να φροντίσεις τον εαυτό σου και να βάλεις τις προτεραιότητές σου. Είναι καιρός για συναισθηματική αποκατάσταση, θεραπεία και βαθιά κατανόηση του εαυτού σου. Αρχίζεις να δίνεις και να δείχνεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενες.

Ζυγός

Η Πανσέληνος σήμερα κρατά την υπόσχεσή της για μια μεγάλη αποκάλυψη ή αφύπνιση των αληθινών συναισθημάτων σου για ένα θέμα και σε φέρνει στο προσκήνιο. Γίνεσαι πιο ανοιχτή και γενναιόδωρη με αποτέλεσμα οι άλλοι να ελκύονται περισσότερο από σένα. Η μέρα περνά ευχάριστα έως και ανανεωτικά για τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη να θυμάσαι πως η γοητεία σου αυξάνεται και τα πάντα είναι πιθανά.

Σκορπιός

Η σημερινή Πανσέληνος σου υπενθυμίζει το ότι χρειάζεσαι περισσότερη ξεκούραση και πνευματική τροφή. Σε ενθαρρύνει στο να επιβραδύνεις και να εξισορροπήσεις λιγάκι τους ρυθμούς σου έτσι ώστε να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Βρίσκεις νέους τρόπους να ανανεώσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου και κοινές ευχάριστες δραστηριότητες. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να αλλάξεις συνήθειες και να προσθέσεις στο καθημερινό πρόγραμμά σου τη φροντίδα του εαυτού σου.

Τοξότης

Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να ανοίξει την καρδιά σου στην ανάγκη για αληθινή φιλία ή συντροφικότητα. Μπορεί να προκύψουν μη αναγνωρισμένα συναισθήματα ή να αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον σου για έναν στόχο. Όσον αφορά στο ρομαντισμό, τις δημιουργικές υποθέσεις και την προσωπική σου απόλαυση έχεις τα κίνητρα να κάνεις βελτιώσεις και να μοιραστείς με τους άλλους τον αυθορμητισμό και την εγκαρδιότητά σου. Απόλαυσε τη μέρα με τον αγαπημένο σου και εσύ που είσαι μόνη, τις συνομιλίες με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Αιγόκερος

Η σημερινή Πανσέληνος τραβά το ενδιαφέρον και την προσοχή σου στην καριέρα, τη δημόσια εικόνα ή τις ευθύνες σου. Επίσης είναι μια υπέροχη στιγμή για να απολαύσεις ολόψυχα τις ανέσεις του σπιτιού και την οικειότητα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου αναζωπυρώνεται και περνάτε ευχάριστες στιγμές κάνοντας όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες αποκαλύψεις ή εξελίξεις αυξάνουν την αυτοπεποίθησή σου.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος σήμερα είναι ισχυρή για μάθηση και ανακοινώσεις, καθώς και για να αγκαλιάσεις τα συναισθήματά σου. Οι ρομαντικές αισθήσεις αυξάνονται και είσαι εξαιρετικά ανοιχτή σε νέες ιδέες και πληροφορίες. Κάνε πράγματα με τον αγαπημένο σου που είναι αναζωογονητικά και με νόημα, για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Εσύ που είσαι μόνη, μην αποκλείεις μια επανασύνδεση ή ένα πισωγύρισμα.

Ιχθείς

Με την Πανσέληνο σήμερα μπορεί να υπάρξουν νέες πληροφορίες σχετικά με τα οικονομικά ή μια αποκάλυψη οικείων συναισθημάτων που ταλαντεύουν τον εσωτερικό κόσμο σου και σε ωθούν σε νέες κατευθύνσεις. Η ισορροπία δύναμης επίσης σε μια σχέση, τα χρέη, τα εισοδήματα ή κάποιους κοινούς στόχους είναι σε έντονη εστίαση. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά μπορείς να αναμένεις ευχάριστες εξελίξεις.

Λίτσα Πετρίδη





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου