Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

Όσκαρ 2021: Με ένα κινητό στα... άδυτα της τελετής απονομής και στο κόκκινο χαλί!

Όσκαρ 2021: Πολύ πιο ήσυχα από άλλες χρονιές αλλά με την ίδια λάμψη διεξήχθη φέτος η τελετή απονομής των βραβείων της Ακαδημίας. 

Και φυσικά, ποιος δεν θα ήθελε να τρυπώσει στον χώρο όπου διεξάγεται η τελετή απονομής για να δει πώς είναι και από... μέσα η όλη βραδιά;

Ευτυχώς για εμάς, ένας από τους κορυφαίους μουσικούς των ΗΠΑ, ο Questlove, ο οποίος μάλιστα συμμετείχε ενεργά στην παραγωγή της ταινίας κινουμένων σχεδίων Soul το οποίο και κατέκτησε το Όσκαρ Καλύτερης ταινίας Κινουμένων Σχεδίων είπε να το παίξει... ρεπόρτερ και να μας μυήσει στα... άδυτα των βραβείων, με μοναδικό όπλο το... κινητό του.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι για παραπάνω από δύο δεκαετίες τα Όσκαρ λάμβαναν χώρα στο Dolby Theatre στο Los Angeles, όμως φέτος που οι μετακινήσεις και τα αεροπορικά ταξίδια γίνονται με δυσκολία, αποφασίστηκε η βραδιά να "μοιραστεί" σε διάφορα σημεία. Οι περισσότεροι υποψήφιοι για Όσκαρ αλλά και οι παρουσιαστές κατηγοριών θα βρίσκονταν στο Union Station στο κέντρο του Λος Άντζελες που είναι πιο μεγάλο και έτσι οι παρευρισκόμενοι θα είχαν αρκετό χώρο για να διατηρούν μεταξύ τους αποστάσεις.

Εκεί λοιπόν, ο Questlove απαθανάτισε με την κάμερα του κινητού του πολλούς διάσημους την ώρα που στήνονταν μπροστά από τους φακούς στο κόκκινο χαλί για να φωτογραφηθούν, μας έδειξε τις εγκαταστάσεις μπροστά και πίσω από τις κάμερες των κορυφαίων τηλεοπτικών δικτύων του κόσμου που κάλυπταν την εκδήλωση και μας... επέτρεψε να εισβάλλουμε και στην κεντρική αίθουσα από όπου μεταδιδόταν η όλη βραδιά.

Δείτε το παραπάνω βίντεο με στιγμιότυπα από τον χώρο διεξαγωγής των 93ων Βραβείων Όσκαρ:

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου