Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Στον Alpha είχα πρόβλημα μόνο με έναν άνθρωπο, είχαμε κακή σχέση»

"Ήταν ένα διαζύγιο πάρα πολύ σύντομο, γρήγορο γιατί εγώ όταν χωρίζω δεν λέω πολλά. Βάζω μια υπογραφή και φεύγω" δήλωσε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Στο The 2Night Show ήταν καλεσμένη η Αντελίνα Βαρθακούρη κι αναφέρθηκε στο σύντομο διαζύγιο που είχε με τον Alpha όταν παρουσίαζε εκεί εκπομπή αλλά και τα συναισθήματά της από το τέλος της συνεργασίας τους.

«Όταν μου ήρθε η πρόταση του Globetrotters, εννοείται την δέχτηκα γιατί θα έπρεπε να ήμουν κουτή για να μην δεχτώ την πρόταση ενός μεγάλου καναλιού και με κέρδισαν οι άνθρωποι. Τελείωσε, ήμουν καλά κι έκανα πολλές συζητήσεις επαγγελματικά. Δεν ήθελα όμως να φύγω από τον όμιλο γιατί υπήρχε πολύ όμορφο περιβάλλον κι είχα φιλαράκια. Το θεωρούσα προδοσία και το Star στην μέση της σεζόν δεν είχε κάποια εκπομπή να μου δώσει. Μου είπαν να πάω στον Alpha και το έκανα με χαρά επειδή δένομαι πολύ.

Στον Alpha ήταν πάρα πολύ ωραία αρχικά και δεν μου αρέσει να τους βάζω όλους στο ίδιο σακί. Εγώ είχα πρόβλημα μόνο με έναν άνθρωπο εκεί και το λέω για να μην παίρνει η μπάλα άλλους ανθρώπους. Ήταν μία κακή σχέση όχι με τον Alpha αλλά με έναν άνθρωπο. Ήταν ένα διαζύγιο πάρα πολύ σύντομο, γρήγορο γιατί εγώ όταν χωρίζω δεν λέω πολλά. Βάζω μια υπογραφή και φεύγω. Μετά ήμουν στενοχωρημένη για μια λάθος επιλογή που δεν είχα την εμπειρία να την σκεφτώ. Είχα και το άγχος τι θα κάνουν οι συνεργάτες μου με αυτές τις συνθήκες με κρίση και κορονοϊό και μετά ήρθε ο ΣΚΑΙ.»

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου