Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021

Δολοφονία Καραϊβάζ: Ανοίγουν στόματα και μέσα στις φυλακές, πού στρέφονται οι έρευνες


Οι εκετελεστές φαίνεται να γνώριζαν την περιοχή 

Στο στόχαστρο της Αστυνομίας φαίνεται ότι έχουν μπει συγκεκριμένα πρόσωπα για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, αφού ανοίγουν τα στόματα και μέσα στις φυλακές.

Ο τρόπος δράσης των εκτελεστών προδίδει την εμπειρία τους σε τέτοια χτυπήματα. Από τα συρτάρια έχουν βγει υΥποθέσεις από το παρελθόν με κοινό τρόπο δράσης και πρώην γνώριμοι των Αρχών έχουν μπει στο κάδρο των ερευνών.

Οι εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβαζ, λίγα λεπτά πριν την εκτέλεση και λίγα λεπτά μετά, κινήθηκαν στην περιοχή σαν να τη γνώριζαν. Αυτό ενισχύει τις υποψίες της ΕΛ.ΑΣ ότι οι δράστες δεν αποκλείεται να είναι Έλληνες και να μένουν στη χώρα μας.

«Είμαστε σε καλό δρόμο, έτσι φαίνεται. Η Ελληνική Αστυνομία έχει υποχρέωση να συλλάβει τους δράστες. Όσον αφορά τον τρόπο δράσης η εμπειρία μας δείχνει ότι υπάρχει ομάδα παρακολούθησης, κρούσης και ομάδα διαφυγής» είπε στο Star ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολική Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Σχεδόν βέβαιο ότι είναι εδώ οι εκτελεστές είναι από την Ελλάδα, είναι στην Ελλάδα ή είναι αλλοδαποί που ζουν στην Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης. Επισήμανε, δε, ότι οι αξιωματικοί έχουν βάλει στο κάδρο των ερευνών συγκεκριμένους ανθρώπους, ενώ έχουν ενεργοποιηθεί και πληροφοριοδότες και μέσα από τις φυλακές και εκτός.

Για τον Γιώργο Καραϊβάζ η δουλειά του τελείωνε μόλις περνούσε την πόρτα του σπιτιού του. Δεν μιλούσε ποτέ στους δικούς του για τις υποθέσεις και τα ρεπορτάζ που αναλάμβανε και έφτανε μέχρι τέλους. «Δεν μιλούσε για τίποτα» λέει η αδερφή του Λίτσα

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου