Σάββατο, 24 Απριλίου 2021

Έλλη Κοκκίνου: «Ήμουν τρεις μέρες στην εντατική με λοίμωξη αναπνευστικού, πνευμονία και πνευμοθώρακα»

Όσα εξομολογήθηκε η Έλλη Κοκκίνου στο late night του ΣΚΑΪ!

Καλεσμένη στο After Dark βρέθηκε η Έλλη Κοκκίνου, τη νύχτα της Παρασκευής, προκειμένου να συναντήσει τον καλό της φίλο Θέμη Γεωργαντά. 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην μεγάλη ευλάβεια με την οποία τηρεί τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού αποκαλύπτοντας την περιπέτεια με την υγεία της που αντιμετώπισε πριν από 20 περίπου χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, η Έλλη Κοκκίνου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «επισήμως, για τα χαρτιά και την υπηρεσία στο Υπουργείο Υγείας, δεν ανήκω στις ευπαθείς ομάδες και για αυτό δεν μπήκα. Αλλά είμαι στις δύσκολες ομάδες που δεν πρέπει να περάσουν κορονοϊό. Επειδή έχω βαρύ άσθμα και είμαι σχεδόν καθημερινά με εισπνεόμενο δεν πρέπει να περάσω κορονοϊό».

«Έχω άσθμα από τριών χρονών και έχω νοσηλευτεί πολλές φορές. Το 2001 είχα μπει στο νοσοκομείο, ήμουν περίπου δύο εβδομάδες εκεί και ήμουν στην εντατική για τρεις μέρες. Είχα πάθει λοίμωξη αναπνευστικού, πνευμονία και πνευμοθώρακα. Τρία σε ένα. Και μετά από αυτό επιβαρύνθηκε πάρα πολύ η κατάσταση που έχω και ένα απλό κρύωμα να κολλήσω, θα πρέπει να πάρω αντιβίωση μπορεί και κορτιζόνη για να μην νοσηλευτώ» πρόσθεσε η όμορφη ερμηνεύτρια. «Άρα όταν ένα απλό κρύωμα με κάνει να πάρω φαρμακευτική αγωγή βαριά, καταλαβαίνεις ότι ένας τέτοιος ιός σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μπει στον οργανισμό μου».

Μια ειλικρινής εξομολόγηση από την Έλλη Κοκκίνου στο After Dark…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου